OLAPLEX | Moje zkušenosti

By Elizabeth Lore - 3/21/2019

Olaplex má být tím nejlepším pro vlasy. Tak jsem to prubla a otestovala jsem všechy Olaplex produkty. Objednala jsem si kit, sadu produktů v jedné krabičce. Ovšem Olaplex vám musí dát na vlasy kadeřník. Olaplex se přidává do barvy na vlasy a do odbarvovače. Umocňuje blond odstíny, zaručuje lepší výsledek. Tady vidíte, jak probíhalo barvení s Olaplexem, moje původně tmavě hnědé vlasy (odrosty) se mění ve světlě hnědou a vybarvují se blond melíry. Melírovali jsme 6ti procentním oxidantem, Wella Blondor a přeliv byl značky Kolestone, konkrétně 12.81, perleťová platinová.



Žlutá lahvička číslo 1 je ta, která se dává do barvy a odbarvovače. V sadě pak jsou dvě lhavičky s číslem 2, ty se dávají hned po umytí Olaplexu (s barvou nebo odbarvovačem). Pak je důležité tento produkt používat i doma. Tahle malá lahvička Olaplexu vám vystačí na několik použití. Celý kit stál 2000,-. Určitě se to vyplatí, hlavně jde o to, aby byl váš kadeřník ochotný a do barvy Olaplex přidal. Doma aplikaci Olaplexu nedoporučuji.


V krabičce je aplikátor, kterým si změříte pořebné množství Olaplexu.



Já jsem si objednala i kondicioner a šampon Bond Maintenance. Tyhle lahvičky jsou podstatně větší.






Olaplex s čílem 3 je maska vhodná pro všechny typy vlasů. Střídám ji s kondicionerem.


Tady už vidíte smyt Olaplex. Vlasy jsou stále mokré, nevyfoukané.


A toto je výsledek. Po foukané.


A takto vypadaly vlasy původně, tmavě hnědé odrosty, nepravidelný melír, fleky, rozlítané cancoury vlasů, a to i po pečlivém uhlazení a vyžehlení. Díky Olaplexu už na hlavě nemám rozlítané oškubané vlasy, jsou hezky uhlazené a zdravé.


Podle mě Olaplex udělal hodně. Snažila jsem se vám vše nafotit tak, aby byl výsledek viditelný. Už jen ta barva vlasů je dokonalá. Znáte Olaplex?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov