RANDOM

By Elizabeth Lore - 3/18/2019

Všem přeji pěkný den! V dnešním článku se pokusím dohnat různé resty, fotky z mých dnů a novinky z nákupů. Vždycky jsem chtěla na léto sandálky se širším podpatkem, které utahám klidně denně. Tohle je přesně ono. Jen trošku drhnou pod kotníkem, zapínání je trošku nepohodlné. Budu doufat, že to přežiju. Ještě by to chtělo víc barev a něco bez kamínků, ale to má čas. Tyhle jsou z Manga.



Yankee Candle zbožňuji a pořád si od nich na Notinu něco vybírám, seznam je dlouhý. Tentokrát jsem objednala nějaké vůně do auta, nejvíc se mi líbí tento clip. Vybrala jsem vůni Soft Blanket, k tomu jsem vzala i tu samou svíčku. Světe div se, mám ji teprve poprvé, byť je to jedna z nejprodávanějších a nejoblíbenějších YC svíček. Klip do auta jsem vzala zrovna tenhle, protože jsem nechtěla kvůli příteli nic růžového, nemá to rád, když auto řídí on. Je fakt, že mám v autě už dvě silně holčičí voňky a třetí by asi nerozdýchal. Auta si vyměňujeme, podle toho kam se jede, takže chci být ohleduplná a chápající, to je jasné.



S příchodem nového telefonu jsem musela hledat nová pouzdra. Od Karla mám už dvě, pořád jsou v super stavu, takže kvalita mile překvapila. Za tu cenu, neber to...



Tílečka a trička jsem nakupovala ve velkém, narazila jsem na úžasné topy hlavně v Intimissimi.




A něco málo i v Primarku. Nefotila jsem všechno, ale nakoupila jsem asi 10 podprsenek, různá bodýčka a další spodní prádlo.


Taky tento šál, plyšový a heboučký s duhovými kamínky. Zapomněla jsem vám ho ukázat, není boží?



Remington najdete na Notinu taky, nový přístroj Smooth & Silky na masáž, čištění a depilaci pleti v jednom. Má výměnné nástavce, krásný design. A cenovka je super.



Já si ráda po pleťové masce omývám pleť touto micelární pěnou Nuxe, pak si pěnu masíruji masážní hlavicí, hlavně okolí očí. Mám i gel na oční okolí, použít můžete co chcete.


Kytička moje krásná!


Třeba tohle nádherné zelí. Nejzajímavější ze všech! Květina je samozřejmě z Holfloru v Pardubicích.


V pozadí kocourek.


A to je vše! Mějte nádherný den, vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov