Co je v mojí kosmetické taštičce

By Elizabeth Lore - 4/16/2019

Notino začalo vyrábět krásné kosmetické taštičky a to mě inspirovalo k dnešnímu článku. Není ta taštička nádherná? Jmenuje se Glamour, mají tuhle klasickou a pak jednu velkou, do té se vejdou i kartáče na vlasy. Ten materiál bych srovnala s Vuittonem. Já elvéčkovou taštičku mám a fakt je to takřka to samé. Ta taštička je pevná, hladká, má super povrch (dá se čistit vlhčákem). Celkově ta pudrová barva se mi líbí (víc barev zatím nemají). Ještě mají tuhle taštičku v obdelníkovém tvaru a k té jsou i štětce ze stejné kolekce Glamour.


Já s sebou vždycky nosím make-up a štětec na make-up, konkrétně stipple brush (né ten plochý). Make-up většinou používám Affinitone od Maybelline, ale střídám to podle toho jak jsem opálená a jakou mám zrovna pleť. Někdy mám pleť mastnější atd, takže podle toho se řídím. Pak mám s sebou vždycky lesk, tělový a růžový (nebo červený).


Tužku na obočí používám teprve krátce, vlastně od té doby, co mám zase blond vlasy. Mám totiž tmavší chloupky (obočí) a stínem to nejde nalíčit, leda že bych používala hodně tmavý odstín na líčení obočí, ale to by k blond vlasům nešlo. Navíc v případě stínu/pudru na obočí to vypadá, že mám obočí černé, byť použiji ten nejsvětlejší odstín. Takže jsem se dala zase na tužky, odstín vždycky beru blond/blonde. Tužka spolehlivě překryje obočí, ale stín ne. Tohle je Maybelline Brow Precise.




U make-upu používám odstín Golden Beige, 24.


Štětce tahám i na oční stíny a tvářenku. Ty béžové jsou BH Cosmetics a růžově zlatý je Make-up Revolution.


Poslední čtyři roky si nedokážu představit líčení bez transparenrního pudru, mám v zásobě různé pudry, většinou používám ty sypké. Tohle je pudr Estée Lauder (by Victoria Beckham). 



Pokud jde o řasenky, tak mám nejraději už pěkné dlouho řasenku Lancôme, konkrétně Grandiôse. Ale rahle Rimmelka je za třetinu a je s ní opravdu srovnatelná. Jen musím lehce otírat špičku kartáčku, tam se vždycky drží až moc té řasenky a pak jsou řasy slepené. 



A to by mělo být k mým pokladům všechno. Tvářenky a ostatní blbinky s sebou netahám, už tak je toho dost. Ale vystačím si mnohdy i s leskem na rty a jdu! Přeji vám všem pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov