NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 4/08/2019

Všem přeji pěkný den! Po delší době tu máme zase nákupy a novinky. Tentokrát tu mám věci z Rakouska, stavovali jsme se v Primarku a dalších obchodech, prošli jsme i outlet. Já jsem se snažila nakupovat hlavně jarní a letní věci. Vždycky si v Primarku vezmu pár věcí, hlavně s rozvahou, ale doma toho pak lituju, že jsem nevzala to a tamto. A ještě za ty prachy, neber to. Každopádně už za rok budeme mít Primark v Praze, což mě těší, z Pardubic to budeme mít kousek. Každopádně Beno to má pořád blíž spíš do Rakouska. Máte rádi Primark?



Sluneční brýle mám nejraději v teplých tónech, celkově se mi líbí na obličeji a i ta skla mám raději v teplejčích barvách. Ale mám všelijaké, jak kdy. Někdy jsem spokojená v černých obřích brýlích.


Pouzdra na brýle bych měla koupit ve větším množství, protože jsem ničitel. Jakmile je nemám v pouzdře, tak je po nich.


Svíčky pálím celoročně a tahle medvědí Yankee Candle Soft Blanket je do teplých dnů ideální. Stejnou vůni máme i v autě. Celkově se mi líbí ten medvídek, byla jsem na vůni této svíčky zvědavá nejvíc ze všech.


Na léto jsem si koupila hned troje botičky, samozřejmě už jich mám vícero, ale tyhle jsou zrovna z Primarku. Pantoflíčky s kamínky jsem si vzala rovnou dvoje, už minulý rok jich bylo všude plno a litovala jsem, že jsem si je tehdy nekoupila. Takové pantoflíčky nosím už třetím nebo čtvrtým rokem. Mám teď vlastně pět takových, nosím je i na doma. A poslední černé žabky s kamínky, taková ta klasika.




Z knižních novinek tu mám Psí Tinder. Je to vtipná knížka o příběhu dvou psích kamarádek, které se rády seznamují přes Tinder. Celkem aktuální téma.



Jednou jsem si řekla, že si nebudu kupovat neznačkové kabelky jen kvůli dobré ceně, ale je fakt, že pak nemám žádnou kabelku, kterou si můžu vzít na festival, na procházku, do lesa, na výlet. Takže jsem si jednu pořídila. Nemusím všude běhat s Vuittonkou, a věřím, že by se mi to brzy vymstilo, přecijen je třeba o ty hodnotnější kabelky dbát a netahat je všude. Je teda fakt, že jsem si svou nejoblíbenější Almu vzala na Majáles a přežila ve zdraví. Naschál šíleně pršelo, všude bylo bahno, nedalo se v tom ani chodit a skončila jsem ve stanu na zemi na nějakém koberci s vodní dýmkou, kopala do mě nějaká uřvaná holčička a všichni měli tendence válet se mi po kabelce. Nicméně zvládla jsem to, kabelka taky.



Moje nejoblíbenější boty tento rok, nebo alespoň pokud jde o tenisky. Dělají nádherné nohy, zvýrazní hubené kotníky a dokonce protáhnou nohy, nosím je klidně i k šatům, upnutým nebo volným. Nevěřila bych, že se budou nějaké tenisky hodit vážně ke všemu. Mám je moc ráda!



A pro dnešek je to všechno! Přeji vám pěkná zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov