RECENZE Yves Saint Laurent

By Elizabeth Lore - 4/13/2019

Všem přeji pěkný začátek týdne! Zase přišel čas objednat si lepší rtěnky, ale tentokrát jsem vzala matnou rtěnku a krémový lesk. Lákaly mě už jen ty obaly, klasika, přiznám se, obal na mě prostě působí. Taková holčičí frajeřinka, když to vytáhnete z kabelky, znáte to. A to mi připomíná jednu paní ve vlaku, celkem obyčejně nevýrazně oděná a vytáhla rtěnku Yves Saint Laurent, hned jsem ji zmerčila. Já jsem milovnice YSL rtěnek, takže prostě hned koukám. 


Matná rtěnka Tatouage Couture má nádherný matný obal, lesklý kovový uzávěr s logem. Já jsem si vybrala sytě korálový odstín, už jen v tom obalu vypadá nádherně. Níže budete mít swatch na ruce, který moc neodpovídá. Každopádně na rtech vypadá přesně jako v tom obalu na této fotce. Trošku neonová, hodně zářivá. A to, že je matná tomu dává fakt hodně. Moc se mi líbí a vždycky s ní zapůsobíte, je boží. 


Tento lesk Vinyl Cream nemá tak křiklavý obal, je prostě celý černý, z plastu, ale moc se mi líbí, logo je ve zlaté. Konzistence tohoto lesku mi nevyhovuje, je krémová, ale né že se hezky aplikuje, ale prostě krémová jako tělový krém. Takže si představte, že si na rty natřete třeba krém na ruce. Olíznete rty a krém máte v puse. Na takový lesk jsem nikdy nenarazila, třeba to někomu vyhovuje, ale mezi mé oblíbence se bohužel nezařadil. 



Odstín měl vypadat krásně broskvově. Taková Barbie barvička, ovšem na rtech je spíše takový nijaký, nedokážu tu barvu pojmenovat, ani odstín mi nesednul. Podporuje hodně přirozenou barvu rtů, právěže nekryje, na rtech pak požadovaný odstín není vidět. 


Naopak swatch na hřbetu ruky odpovídá tomu, co jsem chtěla a co bych měla ráda i na rtech. Jediné co to zachraňuje je podklad na rtech, trocha makeupu, ale to rty celkem vysušuje. 


Matná korálová rtěnka se jmenuje Unconventional Coral - Vibrant Tangerin. Jak vidíte, tady vypadá jasně červeně, což vůbec neodpovídá. 


Notino mělo super akci, k objednávce YSL produktů byly zdarma přívěsky Yves Saint Laurent ve tvaru lesku a rtěnky, naprostá nádhera. 


Už je mám ve šperkovnici, ještě nevím kam s nima. 



Pro dnešek je to všechno. Mějte krásný a úspěšný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov