Moje péče o tělo

By Elizabeth Lore - 5/13/2019

Všem přeji pěkný den! Dneska vám chci ukázat svoje oblíbence v péči o tělo. Moc tady toho nemám, protože to až tak nehrotím. Ale produkty hodně střídám, objevuji nové oblíbence, ráda zkouším i novinky a taky si ráda koupím občas něco extra. Pokud jde o péči o tělo mimo pečující kosmetiku, tak si ráda zajdu vlastně jen na pedi a mani. A občas solárko, hodně mi pomáhá. V rodině bohužel máme lupénku a už to dopadlo i na mě. Takže sluníčko (ať už to opravdové nebo solárium) mi moc pomáhá. Dlouhá léta si potrpím na krémování a na kůži to je krásně znát, ale poslední dobou to flákám a pěkně mě to štve. A abych se motivovala, objednala jsem si voňavý krém Strawberies & Cream značky I love. Voní jako jahodová točená smetanová zmrzlina. Po sprše je to neslutěcně příjemné, cítím se tak pozitivně a letně, jen kvůli té vůni, na to já prostě dám. Konzistence je hodně hustá, ale né máslová, mastný tento krém není vůbec. Hezky se vpije a kůže je taková matná a sametová, hezky hebká.



Pak tu mám Collistar krém na nohy, na paty. Z tubičky jde postupně krém, středem té pemzy. Je to řekla bych netradiční produkt a celkem mě baví, je to moje několikáté balení, pořád se k němu vracím. Občas používám i obyčejnou pemzu za pár korun, ale spíš mám strach, že si poškodilm kůži, což už se mi stalo, a tak si raději zajdu na již zmiňovanou pedi. Mám to štěstí, že mi pedi stačí jednou za sto let a mám vystaráno. 



Jak jsem psala už v úvodu, to krémování poslední dobou za zanedbávám a je to znát. Na loktech (kolem loktů, na paži) mi zarůstají chloupky, kůže je celkově suchá a proto tu mám Aloe. Aloe Vera gel je lék na všechno. V zahraničí si holky běžně pěstují Aloe Vera pro svoje beauty chvilky. Na pleť, na vlasy, na tělo. Čistý Aloe Vera gel. Na akné, na suchou pokožku, na vyrážky. Opět jeden z produktů, který objednávám pořád znovu a znovu. 



Na tvrdší kůži a zarostlé chloupky mám ješě různé olejíčky Renovality.


Na léto mám připravený Nuxe Sun, ale používám hlavně oleje. Minulý rok jsem plácala suchý olej na tělo Guerlain, ale mám ráda i ty nejobyčenější olejíčky. Garnier je také dobrý. Já oleje vybírám hlavně podle barvy, ty hnědé olejíčky jsou prostě nejlepší. 


Guerlain mi ale vydržel, ještě ho tento rok vyplácám. Je fakt, že vydržel. Ještě mi zbývá skoro půlka.



A nesmím zapomenout ani na můj IPL epilátor Remington. Používá se na tělo i obličej. Já zatím začala s obličejem, používá se jednou za týden, aby se odstranily opravdu všechny chloupky. Nejdřív se pokožka oholí a pak ji ošetříte IPLkem. Měly vy stačit tři ošetření, ale já nepoužívám ten nejsilnější režim, takže si to zopakuji radši ještě dvakrát. Pak už by chloupky neměly nikdy růst. 



A to by bylo k mým oblíbencům všechno. Pořád objevuji a zkouším nové věci, doma toho mám samozřejmě víc, ale tohle jsou moji aktuální oblíbenci (i stálice). Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov