NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 5/27/2019

Všem přeji pěkný den! V dnešním článku bude už víc kousků z mého šatníku, posledně jsem vás na to nalákala, tak tady to je. Pořád to není všechno, protože nestíhám fotit a hlavně nechci všechno fotit na jedno brdo, takže mi dejte čas! Určitě ještě jedny nákupy a novinky budou. Jdeme na to! Leopardí vzor už je asi pasé, ale myslím si, že se zase vrací a občas je to i vkusné. Leopradí kabát už bych asi neskousla, ale tento top se mi líbil až moc, mám ho ještě v černé. 



Sluníčko už peče a určitě je dobré se chránit a nic nezanedbat. Začátkem jara jsem si lehla na sluníčko cirka na deset minut a už jsem byla opálená, barvu jsem chytla vlastně okamžitě a myslím, že to takhle schytali všichni. Opálení je sice super, ale bez oleje nebo krému to nejde. Pro tento rok jsem si zvolila klasiku, Nivea. Tento rok začalo sluníčko opalovat dost brzy. Sice se to střídalo s deštěm, ale když už slunce vysvitlo, tak fakt pražilo a všichni jsou prostě spálení. Já jsem měla to štěstí, že jsem tento rok nic nezanedbala a radši jsem se namazala (včas) a díky tomu jsem se moc pěkně opálila do hněda, mám z toho hroznou radost. Opravdu i minimální faktor pomůže proti bolestivému spálení. První sluníčko pálí vždycky nejvíc, ale málokdo sidá říct a namaže se.


Další sukýnka, tentokrát boží matroš, všechno se vrací a opakuje. Myslím, že moje sestra nosila na základce v devadesátkách tu samou. Měla takové šaty, červené (a nesnášela je, dostala je myslím na narozeniny a trpěla, když se do nich musela navlíknout).



A tady už máme moje oblíbené plátýnkové masky, o kterých jsem se nedávno zmiňovala. Garnier plátýnkové masky jsou cenově myslím přijatelné, vyplatí se počkat si na slevu (akci). Já je objednávám na Notinu, kolem padesátikačky za jednu. O pleť se starám pravidelně, takže jsem vzala rovnou tři. Ráda zkouším nové druhy, všechny značky, ale hydratační prostě potřebuji, ty musím mít vždycky v zásobě. Cokoliv je hydratačí, to beru. Garnier Moisture+ Aqua Bomb. Na pleti se nechává působit 15 minut a výsledek je okamžitý, u plátýnkových masek vidím výsledek prostě ihned a vždycky.


A nechala jsem se zlákat i touhle černou Garnierkou, Pure Charcoal Black Tissue Mask. Doba působí je stejná, tedy 15 minut. Zatím jsem se k ní ještě nedostala, ale info bude určitě na Instagramu v mých stories.


Objednala jsem si na Notinu i pastu, protože například Tesco tuhle pastu asi neprodává nebo holt nemám štěstí. Myslela jsem si, že to je obyčejná zubní pasta, která je prostě všude a vždycky k dostání, no ale evidentně ne, takže mi Notino doslova vytáhlo trn z paty. Pokud jde o bělící pasty, většinou vám to zhuntuje zuby, ale tahle zubní pasta Signal je boží, zuby se mi zdají bělejší. A hlavně, přestala jsem ji na nějakou dobu používat a zuby se mi zdají prostě žluté (hodně). Takže doufám, že mě tahle pasta zase zachrání a zlepší se to. Byla jsem celkem nedávno na bělení zubů u hygienistky, ale tím spíš se mi zdá zvláštní, že mi zuby zežloutly. No, budu doufat, že Signal zase zabere.


Zklidňující odličovač očí Garnier Skin Natural Essentials Sensitive jsem dostala opět jako dárek k mé objednávce. Na Notinu jsou pořád nějaké akce, ať už na produkty zdarma nebo poštovné zdarma. Vyplatí se to hlídat. Třeba v drogérce vám zadarmo nic nedají, takže se to oplatí.


Aby těch sukní nebylo málo, na letošní léto jsem si našla tuhle plisovanou růžovku.


A ještě jeden top, třpytivý, holá záda, jen zavazování za krkem. Má vodopádový výstřih a je prostě boží.


Po dlouhé době něco od značky MAC. Ale už teď mám v Notino košíku další dva kousky. Tahle tekutá rtěnka je úžasná, hned jste se mě na ni na IG všichni ptali, což se často nestává. Vypadá ne rtech úžasně, drží neuvěřitelně, nejde ani odlíčit, ale je důležité ji nanést opatrně a nevrstvit. Jakmile přejedete přes jednu vrstvu štětečkem podruhé, hned začně pruhovat a dělat jakoby šmouhy, které se pak můžou drolit. Takže to chce hodně trpělivosti a případně smazat a nanést znovu.




A ještě mi přišel balíček s novou limitkou L'Oréal Paris, Limited Edition Cannes 2019. Dvě rtěnky Color Riche a řasenka Million Lashes. Rtěnky mají vyřezávaný vzor lístečků, lístečky jsou i na obalech, na rtěnkách i na řasence.


Růžová řasenka je v odstínu Rose Tendre.



A červená v odstínu Red Carpet.



A pro dnešek to bude všechno! Přeji vám krásný zbytek dne! Příště vám zase ukážu další kousky, produkty a všechno, co doma najdu! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov