Paletka NATH

By Elizabeth Lore - 5/06/2019

Všem vám přeji krásný den! Konečně mi přišla nádherná paletka Nath od Revolution PRO. Je to paletka na tvář, ale ve spolupráci s Natalií Siwiec vznikla i lákavá paletka očních stínů. Nejdřív jsem si ale vzala jen tuhle na tvář, protože jsem už tak porušila takové své menší předsevzetí do nového roku - nebudu kupovat další paletky! No a je to tu, ale vydržela jsem dlouho. Paletka je papírová, což mi nevadí. Otevírání není na magnet, je tam jen malá stužka. 





Moc se mi líbí provedení, ať už barvy paletky samotné nebo její obsah a škála odstínů produktů uvnitř. Tahle paletka je zvláštní a jiná hlavně v tom, že obsahuje tolik opěvovaný banánový pudr. U nás se velké slávy zatím nedočkal, spíše se to jen přehnalo, ale já samozřejmě vím, že jde o výborného pomocníka. V paletce je také studený konturovací pudr a čtyři boží rozjasňovače. Líbí se mi i zvolené rozmístění v paletce. Pudr na kontury a banana powder má samozřehmě větší gramáž. Instagramerka Natalia Siwiec pochází z Polska a nebýt této paletky Nath, tak o ní ani nevím, to se narovinu přiznám. Ale nic to nemění na tom, že si mě získala už jen tím jak vypadá (paletka i její autorka). Paletka očních stínů vypadá kupodivu úplně jinak, což se mi líbí, bohužel vám ji zatím nemůžu ukázat, ale s velkou pravděpodobností ji na mém blogu brzy uvidíte v nějakém článku. Paletka očních stínů Nath má stejný design, ale je sytě tmavě vínová. Obsahuje syté barvy a je to přesně ta paletka, která mi chybí a určitě se najde důvod, proč si ji objednat. Je fakt, že cena je velice příznivá, takže se jen musím smířit s tím, že zase sběsile objednávám nové paletky, i když tahle bude teprve druhá.






Banánový pudr se používá po nanesení korektoru (většinou), pod oči, na čelo, na T-zónu. Ideální nanášení je houbičkou. Vždycky má specifickou nažloutlou barvu a byť je rozjasňující, nikdy neobsahuje třpytky. Používá se při konturování (rozjasnění), ale dobrý je i na celý obličej. Já používám spíše transparentní sypký pudr a ten banánový spíše pod oči. Po nanesení se nechá chvíli na pleti na daném místě a pak se zbytky pudru opraší štětcem. Tento pudr potlačuje červené tóny a dobře fixuje korektor (nebo celý MU). K ostatním produktům v paletce už není moc co říct, snad jen to, že jsou krásné. Vyhovuje mi, že nejsou nějak extra pigmentované, protože pak mám při aplikaci na obličeji šmouhy, které musím dlouho blendit do ideálního výsledku. Názvy odstínů jsou opět moc hezké. Desert, Paradise, Sweet, Darling, Swertheart a Admirer.



Pro dnešek je to vše a já vám přeji pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov