Paletka NATH

By Elizabeth Lore - 5/20/2019

Všem přeji pěkný den! Natrvalo dlouho a mám ji. V minulém článku jsem vám básnila o této paletce očních stínů Revolution PRO Nath, tak tady ji konečně máme. První dojem ze zkoušení byl jasný - úleva, že jsem si nekoupila opěvovanou paletku očních stínů od Hudy Kattan. Není to vůbec levná záležitost a opět jsem se přesvědčila, že takovou paletku určitě časem najdu i za příznivější cenu. V tomto konkrétním případě je ta cena čtvrtinová, když to porovnám. Moje kamarádka, která se živí jako vizážistka a miluje značky jako je HUDA Beauty a tak dále, z ní sama nebyla moc nadšená. Bohužel ten humbuk kolem je tak nějak bezdůvodný, osobně ale soudit nemohu, já jsem ji nezkoušela, mám jen zprostředkované informace a názor někoho jiného. A druhá stránka věci je ta, že pro své denní líčení stejně všechny odstíny nevyplácám, tak to mám s každou paletkou a určitě nejsem jediná. Není to tak dávno, co jsem všude možně hledala samotný obyčejný tělový světlý podkladový stín a cenově to bylo bohužel vysoko - prostě líp už mě výjde paletka a basta. Opět mám důvod, proč pořídit novou paletku.


Zadní strana paletky Nath.


Opět balená v krabičce.



Každopádně je tu ten odstín, který jsem tolik chtěla. Světlý podkladový, který nanáším po celém pohyblivém očním víčku a až k obočí. Tento odstín se jmenuje Sand. Další super odstínu jsou matné Mystery, Satin a Blend. Vlastně ty nahoře.


Celkově nejvíc mi učaroval odstín Superb a Radiant. Krásný třpytivý zlatý odstín, který používám do vnitřního koutku oka se jmenuje Classy.



Další odstíny jsou hodně pestré, jak matné, tak třpytivé.



Nanášení na štětec je ok, umělé vlákno dobře chytí materiál. Ale pak už se na oko nenanese takové množství, jako když jsem to zkoušela prstem. Každopádně na blendění je to super, hezky jemné přechody, do ztracena. Ale pokud chcete něco víc dramatického, výrazného, tak to zkuste bez ostychu prstem. Mimochodem tento odstín je super, působí zlatě, oranžově, na oku pak i do červena. Super ohnivá barvička.



A to je k dnešnímu článku všechno. S paletkami si už dám pauzu, ale je fakt, že jsem ještě dostala jednu novou, zatím nebudu prozrazovat, ale je povedená, taky se vám bude líbit. Byl to dárek, tak si nemusím hledat výmluvu, proč mám zase další paletku. Brzy vám ji ukážu a přeji vám pěkný den! Vaše E.






  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov