Příprava na Social Awards 2019!

By Elizabeth Lore - 5/28/2019

Už zítra začně největší akce ve světě sociálních sítí, youtuberů, blogerů a influencerů. Social Awards se rozrůstá a já jsem za to moc ráda. Zítra se koná dlouho očekávaný galavečer plný známých tváří, vystoupení úžasné zpěvačky Almy a Justina Jesse, určitě znáte boží písničku Stargazing například. Dále následuje after party a uvidíme, co všechno se chystá. Jelikož mě čeká procházka po červeném koberci, přípravu jsem promyslela do detailu. Rozhodla jsem se, že budu oděná ve vůni Chanel Coco Mademoiselle. Trvalo mi několik let, než jsem jí přišla na chuť a pořád jsem váhala. Je to elegantní a smyslná vůně. Kabelku beru svou vlastně nejnovější Almu BB bez popruhu do ruky. Lodičky budu mít hladké černé Ecco Shoes a šaty jsou ještě v dílně. Ty vám předvedu až později! Je to skvost, takže vás budu ještě napínat. 


HLAVA: pomeranč, mandarinka, pomerančový květ, bergamot

SRDCE: mimóza, jasmín, turecká růže, ylang-ylang

ZÁKLAD: tonka, pačuli, opopanax, vanilka, vetiver, bílé pižmo


Je to parfém z roku 2001, který se zaměřuje právě na mladší ročníky. Chanel většinou nosí jen opravdové dámy a ženy ve vyšším věku, u kterých je oblíbená obzvlášť No. 5. Ale tato Chanel květinovka je nositelná právě i pro ženy kolem dvacítky, je mladistvá a svěží. Je příjemná, nevtíravá, elegantní.


Na večer mám naplánované tmavší kouřové líčení, kočičí oči. Černo černé řasy, kvalitní dlouhotrvající tužku na oči, která se nerozpíjí a řasenka, která hlavně řasy maximálně zvýrazní. Tato řasenka Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara slibuje natočení, objem a precizní natočení. Tato řasenka je ojedinělá mimo jiné i nabídkou barev, jako je třeba růžová, žlutá, modrá, zelená (našla jsem až 8 barev).





Kabelka byla představena na blogu před pár dny. Je to vděčný kousek, hodí se na běžné nošení, ale také do společnosti. A hlavně ji unosím jak v létě, tak i v zimě.



Už se těším, až vám sepíšu post o celém večeru. Máte se myslím na co těšit! Pěkný den všem přeji! E.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov