ŠVÝCARSKO

By Elizabeth Lore - 5/20/2019

Určitě jste všichni poctivě koukali na můj IG a tyto fotky už znáte, ale co bych to byla za blogerku, kdybych si tenhle další super výlet do Svýcarska nezaznamenala i tady. Bylo to boží, byla jsem hodně nervózní z letu, že budu bloudit, nestihnu letadlo, něco nezapomenu, zmizí mi kufr a tak dále. Pak mi ještě vybouchnul odvoz na letiště, no bylo to o nervy, ale stálo to za to. Klasicky se to neobešlo i bez dalších problémů - bolela mě hlava, bylo mi špatně a ještě mi nevyšlo počasí a zabalila jsem si nevhodné oblečení. Buď mi bylo horko nebo zima. Ale je fakt, že počasí je teď nevyspytatelné. Stihla jsem i onemocnět, přišla jsem o hlas a při zpáteční cestě už kašlali v letadle skoro všichni, klíma v letadle je zlo. A teď už k mým fotkám.

Šla jsem se podívat do centra, Rooftop Restaurant & Bar má nejlepší výhled, ten ruch v ulicích a všechno to pozorovat. Zrovna bylo před bouří a to se mi líbí. Mám ráda déšť.


Hned naproti byly boží sochy psů. 


Na výlet jsem s sebou vzala i novou Almičku. 


Byla jsem se podívat na farmě. Ve Švýcarsku je nádherná příroda a je to vyspělá zem, o zvířata se tu starají božsky, vše je bio, čisté a prostě krásné. 




Mia a její venčení vzhůru nohama. 


A tady už přístav v Zürichu, to je má oblíbená část tohoto města. Hned přes ulici je i Bahnhofstrasse, kde je vlastně Metropol Restaurant, kde jsem byla posledně. Tam se fotí blogerky z celého světa. A nejen blogerky...


Ranní káva v Yuma Zürich, boží snídaně i káva. V Pardubicích máme jen jednu kavárnu, kde je perfektní kafe, což je podnik jménem Dobrý kafe. Tady ta káva chutnala velmi podobně, což mi bodlo. 




A event Veuve Clicquot jste viděli v nedávném článku. Sotva jsem odletěla, tak byla další akce. No, kéž bych mohla být jednou nohou doma a druhou tam. Mám to tam ráda!





  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov