15. narozeniny NOTINO v Brně!

By Elizabeth Lore - 6/17/2019

O víkendu jsem se vydala do svého rodného města, do Brna. Je to i místo, kde vzniklo Notino, které už najdeme ve třiadvaceti evropských zemích, rozrůstají se každým dnem a já jsem se jela podívat na jejich brněnskou základnu a hlavně to pořádně oslavit. Na místě setkání čekala soukromá Notino šalina plná balónků, ta nás dovezla do Notina. Nejdřív jsme šli do zasedačky, kde jsme si prošli všechno, co Notino vlastně dokázalo a vyslechli jsme si zajímavý příběh o úplných začátcích. Prošli jsme si skoro celou budovu a já jsem si připadala jako v Googlu, naprosto boží kanceláře, nápady, atmosféra. Asi seknu s blogováním a jdu tam, učarovalo mi jak to celé funguje a jak to může celé fungovat. Pak jsme se přesunuli do centra, opět na nás čekala naše Notino šalina. Součástí programu byla prohlídka Janáčkova divadla, kde byla mimo jiné například světová premiéra Romeo a Julie, věděli jste to? Brno je opravdu srdcem Evropy a odehrály se tu opravdu významné a zajímavé události. Nikdy mě Brno nepřestane překvapovat. Pak jsme se rozešli každý svou cestou, já si šla s holkama odpočinout na hotel Cyro poblíž centra města a chystala jsem se na párty rooftop ateliéru NEST s výhledem na Špilberk. Bylo šílené horko, já měla na svém dobrovolně zlámaném nose sádru, oteklý obličej, ale zvládla jsem to a to si pište, že to za to stálo. Na večírek jsem si vzala šaty LORAM i s krajkovou rouškou. Dress code byl decandent beauty queen! Strašně mě těší, když si můžu vyhrát a připravit se na to. Byť jsem se v mém outfitu málem upekla, to nebudu zapírat. Do Brna jsem si s sebou vzala i svoje dva kluky, takže jsme si druhý den užili město celá rodinka a hlavně jsme den začali perfektní snídaní v krásné zahradě hotelu Cyro.






Začalo to touhle pozvánkou, skvělý program a ubytování. Kdo by váhal? V tu chvíli jsem začala řešit, co udělám s obličejem a začala jsem řešit šití roušky.



Měla jsem tělové nehty, což vidíte na předchozím záběru a na nohy jsem si našla skoro stejný odstín laku na nehty Dermacol 5 Day Stay. A rtěnku Dermacol Pretty Matte, která se otevírá kliknutím, kliknete a ona vyjede, strašně se mi to líbí. Rtěnka má klasickou konzistenci, po nanesení vlastně zmatní. Obsahuje přírodní vosky, které zabraňují vysušování rtů. A díky její krémové struktuře se dobře a hlavně rovnoměrně nanáší.


Zde už pár záběrů ze zasedačky a základny Notino!







Naše Notino šalina! Tohle musela být fuška zařídit, vlastní trasa a šalina pro dopravu. Boží! Jako brňačka neskutečně cením takovou věc!


Prohlídka Janáčkova divadla. Doporučuji všem, je to nejen krásná budova, ale má i moc pěkný příběh. Myslím, že se bude líbit jak designérům, tak i ostatním obyčejným smrtelníkům. Bylo to moc zajímavé.




A pak už přesun na párty do NEST interiéru.


Moje rouška LORAM. Světlá podšívka v tělové barvě, na ní krajka s lemy v černé.


K dispozici byl i vizážista značky Yves Saint Laurent.




A poslední fotka z Notino press tripu! Můj klučina.


Všem vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov