RANDOM

By Elizabeth Lore - 6/24/2019

V dnešním randomu budou již klasicky i nákupy a novinky. Už tu máme léto, z dešťů jsou horka a mnohdy nesnesitelné teplo. Já už stihla tento rok úpal, ale nespálila jsem se, na to jsem si dávala pozor a poctivě jsem se mazala už když začalo sluníčko trošku pálit, právě to smaží nejvíc a já to naštěstí nezanedbala. Toto léto tedy jakš takš zatím bez újmy. Ještě mě trápila sádra na nose, teď se jen musím poctivě mazat padesátkou (obličej), abych neměla po operaci pigmentové skvrny a mám to z krku. Na letošní léto jsem si vybrala plavky značky Msimonees. Jsou od talentované slečny z ČR a jedná se dokonce o mou čtenářku z dob, kdy jsem úplně začínala, což jsem ani nevěděla! Vybrala jsem si několik barev a nechala jsem si ušít i speciální velikost, kterou nikde jinde nemohu sehnat. Perfektní servis, více uvidíte časem na mém Instagramu!



A kabelka! Klasická malá černá na stříbrném řetízku. Černých kabelek je obecně dost, ale divili byste se, jak je těžké najít černou kabelku se stříbrným kováním, natož s třásní. Tou třásní připomíná YSL, že? Ovšem jedná se o Valentino. Měla jsem ji nedávno na 15. narozeninách Notina! Tak tady ji máte v celé své kráse.



Notino má v nabídce tyhle úžasné klasické břitvy Erbe Solingen. K nim i ostatní příslušenství, štětky na holení, stojánek na holící sestavu, obtahovací řemen na broušení břitev. Ale taky tradiční holící strojky na žiletky. Já jsem vybrala tmavou verzi, ale mají i krásnou slonovinovou (tedy barvu slonoviny, samozřejmě se nejedná o slonovinu ani imitaci slonoviny). Břitva došla v krásné krabičce. Je to skvělý tip na dárek pro muže všech věkových kategorií. Já jsem rovnou objednala i kožené pouzdro Erbe Solingen. Můj dědeček měl vždycky tu štětku a koukala jsem na to, jak se holí, jak si to připravuje a byla jsem z toho celá vedle. Vždycky se mi to hrozně líbilo, dnes je to rarita a jsem ráda, že se to vrácí zpět do módy.





Celkově ta klasika, obleky, krejčí, moderní úprava vousů, barber přípravky na domácí použití i speciální salony. Se synem chodíme do barberu a objednávám pro něj různé stylingové přípravky. Až vyroste, určitě mu pořídím na holení tuhle klasiku a snad ho s tím můj nejdražší a mému srdci nejbližší naučí zacházet. Moc se na to těším, už teď je to velký kluk a ten čas šíleně letí. A strašně moc se těším na jeho první parfém, zvláštní, že? Je pravda, že jednu vůni už vlastně má, žvejkačkovou (Mimoně).


Mám tu dvě nové knihy. Tuláci ze světa zvířat a Zima ve světě zvířat. Obě dvě knihy jsou nádherně ilustrované, jsem ráda, že jsem stihla obě dvě vydání.




Tyhle šatičky vytáhnu brzy na nějakou událost. Mají ramínka vysázená kamínky. Dlouho jsem po takoých šatech pokukovala a konečně je mám doma.


A teď se přsuneme na botičky, které mi přibyly v mém botníku. Tyhle mám ještě bledě růžové. Ty bambulky jsou super, co?



Sandálky s flitry Guess.




A tyhle lila nazouváčky jsou naprosto dokonalé. Aktuálně mi ladí k nehtům, jsou neskutečně pohodlné a vypadají skvěle.


Jaké jsou vaše oblíbené letní vůně? Já mám ráda všechny druhy vůní Gucci Bloom, jsou vlastně tři. Já mám doma tuhle klasiku, pak je ještě s šedými květy a zelenými květy. Znám je všechny tři a naposledy jsem zkoušela právě tu s šedými květy, jmenuje se Nettare di Fiori. Zelená se jmenuje Acqua di Fiori. Vůně se různí jen minimálně ve složení, ale každá je opravdu úplně jiná. Není to jako u parfémů Chanel, které v sobě nesou znatelný základ, který cítíte skoro v každém parfému. Nebo alespoň já to tak s vůněmi Chanel mám, jednoznačně.



A na festivaly se hodí barevné pudrové spreje na vlasy Label.m! Mám fialový a růžový, oba dva jsou krásně světlé, sytější by se mi už nelíbily. Pastelové barvičky. Nejvíc se mi líbí na natočených vlasech nebo na zapletených copech, na rovných vlasech se mi to moc nepozdává. Pokud se barevných sprejů bojíte, tak zkuste nejdřív na ruku a pak z dálky na papír, ať vidíte jak moc barví a jaká dálka je pro vás ideální pro aplikaci. Protože pokud chcete jen decentní obarvení, tak je lepší mít sprej dál a snažit se to jen tónovat, což dělám já.



A hlavně vám chci doporučit tuhle nejen hezkou, ale i výhodnou sadu štětců.V balení je i taštička přímo od Notina, mám už nějaké doma. Tahle hranatá je ideální přímo na tyto štětce. Ale já ji budu nosit do kabelky, potřebuji s sebou vždycky hlavně stipple brush štětec na MU a samotný MU nebo korektor, prostě cokoliv na rozmazaný MU. Například kolem nosu, když jsem nachlazená, na pleť když se lesknu (někdo používá pur, mě stačí přejet štětcem). V sadě jsou dva štětce na tvář a tři na oči. Ještě mám z této řady jeden, ten vám ukážu v dalším článku, kde se na tyhle štětce zaměříme trochu víc.



 A pro dnešek to bude vše! Mějte krásný prosluněný den! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov