RHINOPLASTIKA - NA CO SE PŘIPRAVIT

By Elizabeth Lore - 6/05/2019

Dnes mám pro vás slibovaný článek s informacemi, na co se připravit, co vás čeká a jak to probíhá. Určitě jste toho hodně pochytili už v předchozích článcích a na mém Instagramu, ale zde si to celé shrneme a povíme si, co ještě nezaznělo. Osobně jsem byla sama moc zvědavá, když jsem dostala svou složku s dokumenty, informacemi a tak dále. Jakmile za sebou máte konzultaci, máte stanovený termín, už si vlastně nemusíte s ničím dělat starosti, ale i tak je třeba být připravená. Samozřejmě dnes budu probírat jak to probíhá na mojí klinice, tedy Perfect Clinic. A taky vás klinikou provedu. Už příchod na kliniku mi učaroval a byla jsem mile překvapená osvětlením, materiály, nábytkem. Není to krásné? Člověk má hned menší strach, že?



Na recepci se ohlásíte a počkáte si na konzultaci.


Pak si sednete do křesílka, kocháte se a čekáte. Vyplníte si své dokumenty a to je vše, co se po vás chce.



Tady už je křesílko, kde jsem čekala poslední minutku před vstupem do ordinace k vedoucímu lékaři kliniky, kterým je MUDr. Kufa.



Při výběru kliniky jsem si dávala pozor i na banální věci, tedy pro někoho banální. Ale například vstřebatelné stehy jsou pro mě nutnost. Určitě mě odradí, když na klinice vytahují po rhinoplastice z nosu stehy, proč v dnešní době? Jak říkám, pro někoho banalita, pro mě ne. V Perfect Clinic je to naprosto nemyslitelná věc, že by se měly ještě vytahovat stehy. A povím vám, že jsem to viděla a nic příjemného to není. Možná jsem fňukna, ale nepotřebuji si přidělávat bolestivé zákroky a právě rhinoplastiky jsem se nebála, protože to není bolestivý zákrok. Možná si řeknete, že je to individuální, což je určitě pravda, ale přede mnou byla na rhinoplastice moje kamarádka, se kterou se znám vlastně celý život a obě dvě jsme měly stejný problém - nos! A i ona mě ujistila, že to bolet nebude. Měla jsem od ní skvělou průpravu. Dala mi například skvělý tip, a to ten, že je potřeba mít u sebe po operaci balzám na rty, jelikož díky tamponádě musíte dýchat ústy. Takže super věc, kterou nikde nevyčtete. Osobní zkušenosti jsou prostě k nezaplacení.



Před operací musíte ještě na předoperační vyšetření, které vám v případě potřeby provedou na klinice v den operace. Ale levněji vás výjde zajít si ke svému lékaři a vše si oběhat sama. Předoperační vyšetření nesmí být starší 14ti dnů, to je jasné. Dále bych vám doporučila informovat operatéra, pokud máte problém se snášením narkózy a například stejně jako já zvracíte. V celkové anestezii jsem byla za celý svůj život dvakrát a jednou se mi bohužel udělalo opravdu nevolno. Tamponádu v nose máte po operaci vlastně jeden den, na klinice jste hospitalizovaná do druhého dne. Dnes mám pro vás jen fotky mého stávajícího nosu. Fotek jsem udělala hromadu, pak budu dělat porovnání a ukážu vám zase další. Nafotila jsem se nalíčená i odlíčená. Dnes tedy ty nalíčené. Příště porovnáme jak nalíčené, tak odlíčené a hlavně fotky po zákroku. Fotky nejsou nijak upravované.






O všem vás budu ještě případně informovat na svém Instagramu! A hlavně vám píště ukážu fotky po operaci!

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov