Moje online nákupy!

By Elizabeth Lore - 7/21/2019

Konečně jsem nebyla líná a nafotila jsem zase pár věci z šatníku a hlavně jsem nafotila balíky, které mi v poslední době dorazily. A že jich bylo! Většinou se snažím věci neobjednávat, protože to nemusí sedět, boty můžou být malé nebo naopak velké, to samé oblečení a spodní prádlo. A to zklamání, když vám něco nesedne a musíte to ještě znovu balit a vracet zpátky, to nesnáším. Ovšem ani tentokrát se mi to úplně nevyhlo. Většinu věcí jsem ale vybrala dobře a tak nejsem moc zklamaná. Začneme botičkama! Vždycky když jdeme na nějaký výlet nebo procházku, ať už městem nebo přírodou, pokaždý začnu dřív nebo později (spíš dřív) kňourat, že mě bolí nohy. A pokaždé je to samozřejmě obuví. Nepotrpím si na značky, ovzlášť u obuvi. Vadí mi, že se dřív nebo později prostě zničí. Ale jaksi jsem si nechtěla přiznat, že jde i o zdraví chodidel a jakýsi komfort. Proto jsem byla rozumná, neobjednala jsem (zase) podpatky a vybrala jsem si rovnou tři páry relativně pohodlných botiček!





Královsky modrou barvu mám moc ráda. Jsem ráda, že jsou krásné jako na produktových fotkách. A u CK ještě zůstaneme, vybrala jsem si i pudrově růžové espadrilky! Mají vyšší měkkou podrážku, jen mi byly velké, ale vložka do bot stačila a jsou mi akorát, takže jsem ráda, že jsem to alespoň vyřešila, protože se mi vážně líbí a nechci zase hledat jiné.





A tyto krásné pantoflíčky Jeffrey Cambell! Tu značku mám moc ráda a konečně je mám v botníku! Po dlouhé době kousek, který jsem dlouho okukovala, ale nakonec jsem si je objednala. A sedí jako ulité. Jen doufám, že mě nebudou dřít.



Objednala jsem si i spoustu spodního prádla, ale to vám nafotím později, každopádně jsem vše dávala na IG stories! Tohle jsou kalhotky Ann Summers, mají nádherné kousky, jen doporučuji brát spíš o číslo menší.


A moje letní vůně. Parfémů není nikdy dost, já jsem se nechala zlákat cenou a tak mám další tři přírůstky.


Roberto Cavalli Florence Amber je nejsladší vůně, kterou jsem kdy měla. V základu je pačuli a med, srdcem parfému je gardénie, gdoule a kašmírové dřevo. Dále pak cypřiš, citron a mandarinka. Je to květinová vůně, ale je hodně sladká, takže pro milovnice sladkých vůní asi nejlepší volba. Moc se mi líbí vzor flakonu, pafém má zlatavou medovou barvu.


Vůni Hugo Boss The Scent jsem měla doporučenou. Nebo spíše jsem si ji vybrala a až pak jsem se vyptávala, jestli je dobrá, protože jsem ji neznala. Ale pro změnu mě zlákal ten nádherný uzávěr. Zajímavé bylo i složení, protože základem této vůně je kakao. Asi jsem nikdy neměla vůni, ve které by bylo kakao. V srdci parfému je květ pomerančovníku, frézie a osmanthus. Dále také má oblíbená broskev, kupodivu růžový pepř, opět med, stejně jako u předchozí vůně. A nakonec nevídaná zelená mandarinka.



A to nejlepší nakonec. Myslela jsem si, že Light Blue neznám, protože se mi většina davových záležitostí vždycky vyhývala, nebo spíš jsem se tomu snažila vyhýbat já sama. Dolce & Gabbana Light Blue patří k bestsellerům. Ale jakmile jsem tu vůni cítila, došlo mi, že jako malá jsem ten parfém znala dost dobře, měla ho moje sestra. Okamžitě po přivonění se mi vybavily vzpomínky na náš společný dětský pokoj, v něm její police s kosmetikou a parfémy. Já jsem o několik let mladší, takže jsem ji všechny tyhle dospělácké věci záviděla a potají jsem si všechno půjčovala. Ač to bylo všelijaké, tak to jsou moc pěkné vzpomínky. Hlavně mě nikdy nepřestane udivovat ta moc vůní, ta schopnost vrátit vás na dávná místa, donutí vás vzpomenout si na okamžiky, které jste někde zapomněli, někde v minulosti. Je jen pár vůní u kterých se mi tohle stane, posledně to byl pleťový krém, který se už ale přestal vyrábět. Každopádně v mém životě jsou prostě pachy a vůně, které mám v sobě zakódované a moc se mi to líbí.


Dostala jsem i několik pánských vzorečků.


A z dekorativky tu mám něco, co jsem na blogu ještě nikdy neměla. Physicians Formula, pro mě doposud neznámá značka. Mám tu bronzer i tvárenku, oba dva brodukty jsou hezky rozjasňující, obsahují třpytky. V pudřence je vespod balení i štětec.






A klukům jsem objednala hřebeny Tangle Teezer Star Wars, jsou to ty menší ON THE GO, tedy na cesty. A taky gely na vlasy L'Oréal, klasický silně tužící gel na vlasy, ve vlasech je nečitelný, má super konzistenci, není moc hustý, já osobně to nemám ráda, řidší je podle mě lepší.



A to by pro dnešek stačilo! Doufám, že jste si všichni užili víkend a přeji vám pěkný začátek týdne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov