NOTINO BEAUTY ZONE - COLORS OF OSTRAVA

By Elizabeth Lore - 7/18/2019

Chystáte se na festival? Ikonický festival Colors of Ostrava bude letos o něco lepší, protože tam bude Notino Beauty Zone, vždy od otevření areálu do 22:00! YSL fotokoutek, profesionální vizážisté z NYX Professional Makeup. Budete si moci vyzkoušet produkty Philips a užijete si kadeřnické i barber shows, no a třeba se stanete jejich součástí, nechte se překvapit! Tým kadeřnic se postará o vás festivalový účes s pomocníky Remington! A to nejlepší na konec, Notino Tattoo Point! Je libo tetování? Já mám pro vás v dnešním článku jen pár svých tipů, jak ozvláštnit svůj look. A doufám, že si užijete Notino Beauty Zone! protože to bude veliký! V rámci festivalu platí sleva 20% na YSL, Philips, NYX a Remington. Tak na to mrkněte.

Jako vizážistka jsem vždycky ráda používala různé třpytivé materiály a nejraději jsem měla a stále mám stíbrné nebo zlaté fólie. A vydrží vám klidně několik hodin.


Kdo nemá fólie, ten může použít třpytky všeho druhu.



Já mám nejraději pigmenty NYX, které vám vydrží i na rtech, když použijete lepidlo na rty, jiné bych nedoporučovala.



A nebo můžete rovnou vyzkoušet třpytky určené na rty, Glitter Lips. Zde jsem použila jen tenkou vrstvu podkladu a třpytky.


Tyhle čelenky jsem dostala od přítele na našem prvním festivalu. Tehdy to byl hit, ale už se mi začínají trošku protivit, tedy alespoň na festival už bych si ji nevzala. Na focení ale pořád používám, mám je totiž ráda.



Na vlasy jsou také dobré barevné spreje, pasty, prostě cokoliv. Já mám doma label.m, ale viděla jsem teď několik produktů na barvení vlasů od značky I Heart Revolution, například Rainbow Tones barva nebo pasta Rainbow Paste.



Vlnakama a sponkama všeho druhu nic nepokazíte, ovšem výdrž účesu už bude problém. Nejvíc se mi líbí zapletené copánky, třeba s barevným kanekalonem.


Zajímavé šperky, kamínky, mušle, sklo, korálky.


Skcělá je i braleta, krajkové prádlo pod zajímavě řešeným topem vypadá skvěle. A ještě v neonových barvách, dokonalost.


Choker na krk.


A pohodlné boty, které prostě zničíte. Protože boty většinou festival nepřežijí. Já si posledně pořídila tyhle festivalovky.


Užíjte si Colors of Ostarava i za mě! Bude to skvělé, závidím, moc! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov