Žehlička na vlasy a fén Babyliss Elegence | ROSE GOLD

By Elizabeth Lore - 7/29/2019

Všem přeji pěkný den! Jak jistě víte, já jsem těžce Remingtonová, doma mám vlastně všechno od této značky, ale značka Babyliss má také dobrou pověst. Tak či tak, aktuálně mi pořád dobře slouží žehlička i fén od Remingtonu. Ale není to tak dávno, co jsem jednoho krásného dne přišla o fén a mysela jsem, že mě trefí šlak. Než jsem vyřešila nový fén, tak jsem si musela vlasy sušit u krbu, bylo to hrozné, vlhké vlasy za krkem, kolem uší. Nesnáším to. Mimo to, předem jsem si musela rozmyslet, kdy si budu mýt vlasy, aby stihly včas uschnout. Ani jsem si neuvědomila, jak moc fén používám. Vlasy sice nechávám pokud možno volně proschnout, ale pak je musím vyfénovat prostě do sucha. No a říkala jsem si, že si objednám do zásoby fén i žehličku, ať mám klid. Přiznám se, že prvním impulzem byly spíš moje noční toulky internetem, kdy jsem zase zašla mrknout na Notino a najednou jsem si všimla této krásné kolekce v růžové žlaté barvě Elegence, pak jsem si našla důvod, proč si to objednat.

Každopádně mám pro vás i srovnání. Babyliss je levnější než Remington. A je to znát. Předem musím říct, že jsem jediná, kdo to tak vnímá. Kamarádky jaksi nechápaly moje hodnocení, ale já tam prostě ty rozdíly vidím. Remington je krapet dražší, ale má ten design lepší, materiál také kvalitnější řekla bych.





Přemýšlím, jakým způsobem to srozumitelně a krátce popsat. Remington má ten plast opravdu pevný, matný nebo leslý atp. Ale tato kolekce Babyliss se mi zdá prostě plastová a nastříkaná na růžovou zlatou. Opravdu to tak na mě působí, ať už od pohledu nebo po vyzkoušení. Taky trošku víc hučí, trošku. Tlačítka jsou černá, což se mi až tak nelíbí, ale asi se hodí víc, než kdyby byly v bílé barvě. Já bych je uvítala v růžové zlaté, ale to už zacházím opravdu do bezpředmětných detailů. Faktem zůstává, že pokud jde o vzhled, tak Remington mě nikdy nezklamal, ani v nejmenším, tak nějak se mi líbí víc. I tu kvalitu silně vnímám. Ale pokud jde o funkčnost, nemohu vytknout vůbec nic, protože slouží výborně.










Ještě bych mohla okomentovat tu žehličku, protože koukám, že jsem se zasekla hlavně na fénu. Žehlička má jedinou nevýhodu, čímž je zámek. Tedy když žehličku zavřete (secvaknete, aby se plochy/desky žehličky dotýkaly), tak stisknete tlačítko nebo posunete zámek a ona zůstane zavřená (secvaknutá). Ale tato žehlička právě zámek nemá, takže je jakoby pořád otevřená, i při nahřívání. Ale asi to není nijak extra podtstané, jelikož dnešní žehličky se nahřívají pár vteřin a svým způsobem není třeba, aby měly zámek. Jen mě to překvapilo, beru to jako samozřejmost a je to nezvyk. Ale pokud se nepletu, tak zámek u žehličky opravdu jinou podstatnou funkci nemá.





Vlasy mám ráda rovné i vlnité, ale musí to být dokonalé, což s těmito pomocníky jde.


A to by bylo k Babyliss asi všechno. Babyliss je oblíbená a dobrá značka. Například velice známá je jejich trojkulma a obávám se, že lepší nikde jinde nenajdete. Máte oblíbenou značku fénů a žehliček? 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov