RANDOM

By Elizabeth Lore - 8/05/2019

Všem přeji pěkný den, v dnešním postu tu mám směsku všeho možného, nebude to tentokrát jen kosmetika. A začnu rovnou zásilkou ze světa Albatros! Mám tu takovou klučičí klasiku, Záhada Hlavolamu od Foglara a Lovci mamutů, Eduard Štorch. Obě dvě knihy jsem jako malá zaznamenala, ovšem měla jsem oblíbenější čtivo, holčičky většinou k takovým knížkám netíhnou, to je jasné. Ale i tak se mi líbila kniha Lovci mamutů. Můj syn má mamuty moc rád, v Brně máme Anthropos s velikým mamutem, možná mnozí znáte.




O tradičním holení jsem na blogu už psala, od značky Erbe Solingen jsem objednávala už břitvu, ale na běžné holení jsem příteli pořídila ještě tento holící strojek na žiletky. Žiletky jsem objednala Wilkinson Sword. Což je také nestárnoucí klasika a myslím, že u žiletek není moc co dál vymýšlet, leda tak obal. Tyhle klasické holící strojky se mi moc líbí, používal ho a stále používá můj otec. Přítel ho měl doma taky, nebo tedy stále má, ale je to starší kousek a tak jsem ho schovala a pořídila jsem nový. Každopádně jsem ten starý rozhodně nevyhazovala, protože tyhle staré věci jsou postě klasika, která se v žádném případě nevyhazuje. A doufám, že břitva Erbe Solingen bude putovat po generace, je to prostě krásná věc. Já mám takové věci ráda a celkově si všechno takhle schovávám.



Tady ještě ukázka té břitvy, ať jen netlachám o něčem, co jste možná ani neviděli. Na Notinu jsem objevila i kožené pouzdro. A na takový skvost je pouzdro prostě nutnost.




A pokud jde o mé holení, tak jsem se stala závislačkou na holících gelech a pěknách. Upřímě, nechápu sama sebe, že jsem se bez speciálního přípravku na holení vůbec obešla, ať už jde o pěny nebo gely. Při holení nohou jsem občas měla nohy nehladce oholené, jakoby tam pořád něco bylo, na dotek se mi nezdály perfektně hladké a vadilo mi to. Nejhorší byly asi i malé tečky, jakoby řezné ranky na kostech nohou a u kotníků. Žiletka prostě přes kůži přejela hrubě a tak vznikaly tyhle problémy. Nohy sice oholené, ale pěkně podrápané (nebo jak to jinak říct).



Difuzéry Lolita Lempicka už znáte z mého Instagramu, bude o nich celý článek. Mám je doma už nějakou chvíli a s odstupem času mohu potvrdit, že jsou opravdu silné, intenzivní a provoní vše, včetně závěsů a jiných látek v domácnosti, nejlepší forma osvěžovačů, pokud se to tak dá nazvat. No ikdyž to kecám, já mám ráda všechno osvěžovače, i vonné svíčky a všechno co nám doma hezky voní. Určitě jste si všimli, že těmto Lolita Lempicka difuzérům vévodí ta vonná stébla, nádherně bílá barva, krásný design a tvar. Lepší než ta obyčejná stébla, ne? Maison Berger tato stábla vyrábí a dají se na Notinu koupit i samostatně. Doma mám asi šest různých difuzérů a je fakt, že ta klasická vonná stébla časem zežloutnou, takže jsem si objednala tato stébla Maison Berger, sice do úplně jiných difuzérů, ale to ničemu nevadí. Vzala jsem i náplň, od stejné značky.




Další z mých vysněných šatů LORAM. Vždycky si oblíbím nějaký kousek v šatníku, ale selže materiál. Proto jsem si zadala zakázku do Loramu a šatičky mi ušili podle přání. Vše jsme nakreslili a šaty byly na světě. Ještě je budu mít v černé barvě, už na ně čekám.




A v nedávném článku jste mohli vidět i tyhle moje Loramky, ovšem budu ještě řešit ten výstřih, možná je vyměním a tyto poputují na prodejnu, takže si je budete moci půjčit a vytáhnout je na nějaký pěkný event.




A to je pro dnešek vše! Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov