Knížní novinky

By Elizabeth Lore - 9/27/2019

Dnes začneme knižními novinkami Albatros, které už schovávám na Vánoce. Ovšem tyhle dvě mám pro sebe. Perfektní věc Vodka je veganská - manifest o tom, jak mít lepší život a něbýt kr*tén! A pak 13 věcí, které psychicky silné ženy nedělají.


A jedna detektivka pro moji sestru, pak vám podám report, až si ji přečte. Což bude brzy, většího knihomola neznám.


Detektivka od Helen Fieldsové je oceněna jako top thriller. Je to o detektive, který vyšetřuje smrt svého bývalého kolegy, na jehož místo právě nastoupila. A zároveň smrt neznámé dívky. Je to pátrání po sériovém vrahovi s nevinnou tváří.




Minecraft dobrodružná kolekce, nejlepší věc, pokud jde o Minecraft. V hračkářstvích toho moc nenajdete, možná jen nepovedené figurky a kartičky, ale tohle je opravdu super kousek, krásně propracované a děti z toho alespoň něco mají. A samozřejmě Marvel, dokonalost.


Mám tu ještě knížku pro mladší čtenáře, 5ti minutové Mickeyho pohádky, které máte ideální na večerní čtení v postýlce. Jedna pohádka a jde se spát, podle mě super. 




A Pan Podpostel už je pro starší děti, pro děti, které si knížku přečtou samy. A zároveň se mi moc líbí ten příběh a ilustrace této knihy. Text je psaný velkým písmem, takže dospělák má tu knížku přečtenou vlastně hned, ale pro děti je to ideální, spousta obrázků a kratší text. Příběh zaujme a hlavně ty obrázky.




A to by bolo všechno! Pokud vás zajímají ostní aktuální knížky, sledujte můj Instagram! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov