Manufaktura - Brusinka

By Elizabeth Lore - 9/11/2019

Jak si užíváte začátek podzimu? Venku už je chladno, pomaličku padá listí, upršené dny i noci, v šatnících podzimní kabátky a obchody jsou plné nových podzimních trendů. Moc jsem se na to těšila. A stejně tak i Manufaktura přichází s novou limitkou pro letošní podzim a zimu. Voňavé prodejny Manufaktury nyní ovládla vůně brusinky. Červené plody naišch krásných lesů. Obsahuje spoustu minerálů, vitamínů a antioxidantů. Produkty v této řadě jsou vysoce hydratační, zjemňují pokožku, rozjasňují ji a slibují i omlazení naší pleti. V této řadě najdeme i svíčku ze sójového vosku, je balená v krabičce, uvnitř klasika ve skle, nádherně a výrazně voní.


V této řadě najdete i vůni, toaletní vodu. Ta mě vždycky potěší, protože si většinou u Manufaktury oblíbím produkty předně kvůli jejich vůni a jsem ráda, když má každá řada i toaletku. Ještě mám doma trošku Fialky, která mě okouzlila ze všech nejvíc. Fialky a sněženky já miluji, ale dnes ještě něco málo k brusinkám!

Špička: grapefruit, citron
Srdce: brusinka, lesní jahoda, broskev
Báze: vanilka, karamel, santal


Take si můžete vyzkoušet pleťový ochranný a výživný pleťový balzám. V sychravém počasí je ochrana pro pleť podstatná a je dobré pořídit si vhodný krém, který je určen právě do takového počasí a slibuje jistou ochranu před chladem. Obsahuje bambucké máslo, samozřejmě extrakt z brusinek, mandlový a ovesný olej, beta-glukan, kyselinu hylauronovou pro omlazení a panthenol.


Balzám na podzim a zimu nesmí chybět, určitě se v zimě ještě dočkáme nějaké příchutě.



A stejně jako je pro podzim potřebný balzám na rty, stejně tak je důležitý i krém na ruce. U těchto krémů musím vypíchnout hlavně výdrž, vždycky mi krém z předchozí řady vydrží do doby, než výjde řada nová. Krém není mastný, je hodně hydratační a do rukou se rychle vpije, vstřebá.


Dále tu mám tělové mléko a sprchový gel, ozdobené již tradičně krásnou mašličkou kolem hrdla lahvičky. Hřejivá brusinka po koupeli krásně zvláčňuje pokožku, obsažený mandlový a ovesný olej pokožku zklidňuje a regeneruje. Suché a unavené kůži poskytuje intenzivní hloubkovou hydratační vzpruhu. Hlavně je bezalergenní, takže se nemusíte bát nějaké parfemace.




A nakonec koupelovou sůl. Jen při focení provoněla celé okolí, nasypala jsem si ji na ruku a ta vůně je nekonečná. Osobně si myslím, že tohle je asi nejlepší věc v Manufaktuře, protože sůl musí mít rádi myslím úplně všichni, kteří si rádi užijí koupel. Pro mě je odjakživa koupel relaxační chvilkou, kdy jsem sama se sebou a vypnu.




Pro dnešek by to bylo všechno. Všem vám přeji pěkný zbytek dnešního dne! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov