Můj víkend!

By Elizabeth Lore - 9/18/2019

V dnešním článku si zrekapitulujeme, jaký jsem měla víkend trávený převážně v Praze. Taky vám ulážu, co mi koupil přítel, co jsem já koupila synkovi a další dárečky, které tu mám. Začneme snídaní, tohle je boží toust s vejcem, salátkem, jakousi zvláštní chutnou majonézou, slaninou, sýrem. A chutná fakt výborně, jen se na tu fotku dívám a dala bych si zas. Mám moc ráda snídaně v různých restauracích i fast foodech. Už jen ta atmosféra, snídat někde v centru města.


V Praze můj přítel objevil novou prodejnu Elnino (Praha 8, Pasáž Oasis Florenc), kde to funguje podobně jako v Alze nebo na výdejnách Mall. Jsou tam prostě platební automaty, takže si objednáte balík a následně si ho tam vyzvednete. Když si tam ale nakoupíte osobně za cenu 790 Kč, dostanete i malý parfémek Guess Girl k objednávce (nebo rtěnku Elizabeth Arden). Jen teda pozor, akce platí do 12. října! Jinak ještě asi info k otevírací době, my měli to štěstí, že jsme stihli prodejnu v sobotu, kdy je otevřeno od 0:00 - 13:00, ale ve všední dny mají zase od 9:00 - 19:00. Já tam nebyla, ale report od přítele mám, vypadá to tak moc pěkně. 



Přítel mi vybral pár dárečků, tak vám je ukážu!













V téhle taštičce se skrývá můj nový kryt Karl Lagerfeld na moje Xko. Znáte Vermont? Tahle prodejna je vždycky v nějakém outletu, neoznačená, většinou je to prodejna KL, ale taštičky jsou vždycky tyto. Například Pop Outlet nebo Fashion Arena, oba dva jsou v Praze. 



Klučinovi jsem vybrala headset, jeho první, značka je Trust a jsou přímo pro děti, vybrala jsem mu světlý maskáč, ale mají třeba i pěknou tmavě zelenou barvu.




No a proč headset? Aby si mohl pouštět svoje videa a písničky nebo herní streamy. Bohužel technika se dětí dotýká celkem brzy, už vlastně v pěti letech chtěl pořád tablet, což jsem zamítla, ale už mu bude děvět let a tak mám pro něj smartphone Xiaomi. Občas si může zahrát i na Xboxu, asi se konečně rozhoupu a pořídím i Minecraft, tak uvidíme. Já jsem jako malá hrála na PC už hodně brzy a je fakt, že v kolektivu jsou ty děti pak pozadu, když to zná celá třída. Musím jít s dobou, ale všeho s mírou. Musela jsem k tomuhle kroku vyloženě dokopat, první smartphone! Jupí, tak snad bude rád.


Taky jsme se byli podívat v novém outletu Pop. V Praze kousek od letiště. Sehnala jsem pro klučinu krásnou džínovou Guess košili. Ještě mu bude velká, ale na přístí rok bude už dobrá. Pamatuju si, když jsem mu koupila triko Gucci, měl asi rok a půl. Od té doby se snažím tyhle věci nepořizovat, děti to hned zničí a hlavně z toho vyrostou. Celkově se mi to zdá dost povrchní a nelíbí se mi, když rodiče ukazují peníze na dětech, ale sehnala jsem ji za směšný peníz, tak proč ne. Hlavně ted, v devíti letech už to oblečení tolik nelikviduje, tak uvidíme jak dlouho mu vydrží.



A nakonec tu mám krásné lžičky z jedné z nejkrásnějších kaváren v Praze, které jsem také dostala jako dárek. No, nemám se skvěle?





A pro dnešek už to bude všechno a já vám přeji pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov