NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 9/16/2019

Všem přeji pěkný den! Zase jsem si objednala menší zásobu oblíbených věcí a vyzkoušela jsem i nějaké novinky, na některé se teprve chystám, ale už je mám doma. Na Instagramu jsem vám tu hromadu věcí už ukazovala, ale jen tak z lehka. Make-upy Maybelline Affinitone většinou objednávám po dvou nebo třech kouscích, ale nesnáším, když mi náhle dojdou. Jak jsem psala v nedávném článku, spotřebu mám velikou, strašně je vyplácávám. Přitom všechny ostatní produkty si celkem šetřím. Ale důležitější je moje nová svíčka DW Home, Jasmin & Chai, je z mléčného matného skla a má dřevěný uzávěr. Přesně takové svíčky mám ráda, dřevo, sklo, nějaký nápad, zdobení. Tato vypadá na stole moce hezky mimo to, že příjemně voní.



Tento zdánlivě obyčejný a všední produkt je pro mě řekla bych nepostradatelný. Ráda si pořizuji celé paletky, ale pokaždé hned vyplácám ten základní podkladový světlý tělový odstín. Takže jsem si řekla dost, vždycky je to až na dno a paletka je zbytečně rozpitvaná. Vybrala jsem si Catrice Matt, byť jsem se koukala i na lepší značky, ale tento se mi zdál dobrý, prostě ten odstín je přesně ten, co jsem potřebovala a hlavně bez perleti. Docela mě překvapilo, jak náročné je vybrat si ten pravý odstín, je to 020 MATT'tastic Beige.



Tento produkt mě čistě zaujal, ještě jsem o něm neslyšela a pokud jde o čistící produkty od Garnier, tak jsem vždycky byla moc spokojená, používám jejich masku a peeling už přes pět let, možná déle. Tohle je peelingová tyčinka Garnier Pure Active Charcoal na černé tečky na nose, vypadá jako černý deodorant. Cena velice příznivá, takže jsem to prubla, ale poreferuji vám až po delším používání.




No a jelikož se potýkám opět zas a znovu s náhlým akné, už po několikáté jsem si objednala svého oblíbence, hydratační krém Bioderma Sébium Hydra. Při léčení aknózní pleti je pleť hodně vysušovaná různými přípravky, hydratace obecně pleti pomůže, a obzvlášť při léčbě akné, jak už jsem zmiňovala. Je nemastný, zcela nemastný, do pleti se příjemně vsákne a pleť je pak pružná a hladká, silně hydratovaná a nepne. Tento krém mi doporučila mimo jiné moje kožní lékařka, bez ní bych po něm vlastně ani nesáhla.


Pak tu mám další produkt, který jsem objednala znovu, oblíbený fialovo-růžový máslový lesk na rty NYX Butter Gloss, který je hodně krycí a barva je sytá jako rtěnka. Je to odstín Cotton Candy.


Další vůně do auta Yankee Candle, nebudu si to obhajovat, prostě byla za dobrou cenu, tak jsem ji chtěla. Ale ta předchozí nám zmizela, nechápu kam. Tato voní jako sladká skořice a je ze všech YC vůní do auta řekla bych nejvýraznější.


A kleštičky na nehty, doma mám jedny úplně maličké a už moc nesloužily, tak jsem se mrkla na Notino a hledala jsem různé věci na nehty, jsem ráda, že jsem setrvala jen u kleštiček, je tam toho šíleně moc a asi vyzkouším i nějaké gelové laky. Tyto kleštičky jsou větší, takže skvěle ostříhají i palce u nohou. Značku Sally Hansen mám moc ráda, teď mám počíháno na pečující přípravky této značky, kamarádka z Kanady mi o nich kdysi dávno básnila, u nás tehdy ještě nebyly v prodeji. Takže je konečně vyzkouším.


Z posledních letních novinek, které jsem vám zapomněla ukázat jsou tyto dva produkty Sisley. Zpevňující a tvarující tělový krém a vlasová ochrana proti slunci a mořské soli. Bohužel jsem na ně opravdu úplně zapomněla, takže si je užoju příští rok. Ten vlasový sprej voní jako parfém, nádherná vůně, opravdu v tomhle Sisley boduje.













A to by myslím stačilo, alespoň pro dnešek, v balíčku jsem toho měla víc, ale nestihám fotit všechno najednou. Přeji vám všem krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov