PODZIMNÍ NOVINKY

By Elizabeth Lore - 9/30/2019

Jak se smiřujete s tím, že už nemáme léto? Já jsem se na podzim těšila jako každý rok, netrápí mě vlastně nikdy počasí a mám ráda i déšť, takže u mě je zaručená spokojenost opravdu pořád. Jakmile se ochladí, ihned se pustím do nákupů, ale neutrácím za kde co. Jen jsem si koupila věci, které jsem měla v hledáčku už delší dobu a prostě si udelám radost, když vím, že dané věci chci už nějaký čas a pořád se mi líbí. Jako například tento šál FRAAS.



Znáte tuto značku Valentino? Opasek do pasu jsem potřebovala k několika outfitům, k sukním i šatům. Klasiku od Gucciho bych brala taky, ale potřebuji alespoň dva, stříbrný a zlatý. Stříbrný už mám, tak uvidíme co seženu ve zlaté, prostor na Gucci je tím pádem stále. Uvidíme.




Nové dioptrické brýle Crullé. Mám teď vlastně už troje, protože než jsem se dostala ke zveřejnění dnešního článku, tak jsem si objednala ještě další dvoje. Hodně lidí se bojí koupit naslepo dioptrické brýle, ale já je zkusila všechny a všem se líbí. V tomhletom strach nemám, prostě buď se mi líbí nebo ne a slušet musí prostě vždycky. Jsou nádherné.



Slunešní brýle jsem si objednala sice ke konci léta, ale i na podzim je na obloze slunce. Pokud jste ve škole dávali pozor, tak to víte. Byly sice dražší, ale právě i toto je ten kousek, který jsem si přála pár let. Tak jsem si prostě udělala radost, někdy je to potřeba.




Pak tu mám první vonnou svíčku od Bath & Body Works, aromatickou svíčku, která voní aniž by hořela, je hodně výrazná a je boží. Voní sladce, vůně se jmenuje Pistachio Ice Cream. Vím, že lidem se obecně moc nelíbí, když dostávají jako dárek svíčku, většinou si z toho kde kdo dělá srandu, že dostane na Vánoce zase svíčku, ale myslím, že doba se mění a taková svíčka radost udělá. U těchto značkových svíček hlavně cena odpovídá kvalitě, jsou to skvosty a já osobně svíčky miluji a kamarádkám i blízkým svíčky ráda dávám.






Ještě tu mám dálší dioptrické brýle Crullé. Příště už vám ukážu ty další, vlastně poslední.


Taky jsem si objednala zase gumičky, už pár let nosím jen tyhle drátěnky, kabelovky, říkám jim všelijak. Nemám ráda klasické gumičky, které nejdou omotat kolem culíku, buď to musíte utáhnout úplně nehorázně a při sundávání si urvete vlasy, no a nebo je omotáte kolem culíku dvakrát a culík ani nedrží. U těchto se mi to ještě nestalo, slyšela jsem od jedné kamarádky, že jí někdo tvrdil, že prý takové gumičky vlasy lámou, ale podle mě je to nesmysl, nedokážu si ani nějak představit, jak by to ty vlasy jako mělo ulomit. Hlavně se mi líbí, že se po vytažení vrátí zpět do původního tvaru. Koupila jsem si jednou i neznačkové, ty už tedy byly po čase vytahané, ale mám je do dneška. Doma mám jednu krásnou perleťově růžovou se zlatým medajlonkem od Invisibobble, pořád slouží. A teď jsem si teda vybrala ještě tyhle od BrushArt. Mají různé barvy, v balení jsou čtyři kousky. Ojednala jsem si jich docela dost, abych je mohla mít úplně všude poházené, protože já večně hledám gumičky.



A poslední jsou šumivé koule, nebo bomby do koupele. Říkejte tomu jak chcete, prostě to šumí a dává se to do vany, určitě to znáte. Notino jich má docela dost, od různých značek, různé tvary. Mají i krémové koule, nejen ty šumící. Já jsem zkoušela už různé druhy, teď mi vlastně došlo, že jsem vám je ještě ani jednou na blogu neukazovala a nenapsala o nich ani slovo. Většinou si je objednávám do zásoby, ale teď už nemám ani jednu, tak vám je nafotím zase příště. Určitě se ale cenově vyplatí. Nikdy jsem si totiž tyhle koupelové šumící bomby (tablety všeho druhu) nekupovala kvůli ceně, narovinu jsem si prostě řekla, že by mě ta koupel vyšla celkem draho. Do teď jsem si kupovala spíš jen soli, oleje a pěny. Ale ta koule, to je prostě zážitek, člověk si rád dopřeje. A když se dají sehnat za rozumnou cenu, proč ne. Takže tohle určitě doporučuju. Tyhle jsou od I Heart Revolution, konkrétně Fizzer Kit Pastel Heart. Na podzim si strašně užívám tyhle blbinky do vany, svíčky (ty taky tahám do vany) a všechno kolem.



A pro dnešek už to bude všechno a já vám přeji pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov