Zkouším gel laky NANI NAILS

By Elizabeth Lore - 9/12/2019

Asi jsem problémová, ale začínám mít problém úplně se vším. Nejdřív to byla alergie, pak osypky ze stresu v práci, upálené vlasy u kadeřníka, nehtová lupénka a pak alergie na laky, které jsou používala několik let. Musela jsem tedy začít hledat jinde a začala jsem zkoušet něco jiného. Nejdříve jsem si zašla k profesionálce a pár měsíců jsem měla akrylové nehty. Ovšem takové drápy mi nevyhovovaly dlouho, prostě to pro mě není. Takže jsem si musela najít opět nějaké laky, které budu mít doma a sama si udělám manikúru. Dnes vám chci tedy poreferovat o značce NANI NAILS. 


Začnu výběrem lampy. Potřebuji, aby lampa měla čidlo pohybu, tedy pokud do lampy vložím ruku, sama se rozsvítí. Pokud ruku vytáhnu, zhasne. Dále časovač, ideálně nastavitelný na konkrétní časy. Já mám nejraději minutu. Dále také obrazovku s časem, abych viděla, kolik času zbývá do konce. Tato lampa NeoNail je UV/LED a je vhodná i pro modeláž nehtů, výkon je 24/48 W. Má také oddělitelné magnetické dno, které mi u mé předchozí lampy chybělo. Díky dnu si mohu nehty dělat takzvaně na koleni, obzvlášť nehty na nohou si dělám ráda na zemi, tedy na koberci a dno pod nehty potřebuji, většinou jsem si lampu musela něčím podkložit, třeba nějakým katalogem, což bylo celkem otravné. 






Barvičky jsem si vybrala jako vždycky. Tedy černý, bílý, tělový, světle růžový, neonově růžový a dva odstíny červené. U všech laků stačí dvě tenké vrstvy.




K aplikaci potřebujete tedy basecoat a topcoat, většinou se vyrábí dva v jednom, tedy jeden lak, který zastane obojí. Já tu mám dva, ten v bílém obalu, tedy Nani gel lak Complete Care - Hard Base je dobrý i pro modelaci nehtů, v případě, že se vám třeba jeden nehet zlomí nebo nalomí z boku, hezky ho s tímto lakem domodelujete. Ten černý je pak pro lesk, tedy poslední vrstva lakování, NeoNail Top Shine Brigt




Pak tu mám hotový poklad, věc, kterou jsem nikde nemohla sehnat. Vitamíny pro nehty, které lakujete na holý nehet před lakováním gel laku. Jmenuje se VITAMIN PRIMER BONDER, hydratuje nehty a je pro nehty hodně důležitý. 


K odstranění gel laku pak mám aceton, acetony obecně hrozně zapáchají, ale tyhle jsou voňavé. Ten jahodový je super. Pak tu mám mandlový odmašťovač nehtů a ten používám i na odstranění výpotku. Pokud jde o odstranění gel laku, používám pilník nebo právě aceton, který nanesu na buničitou vatu, přiložím na nehet, namotám do alobalu a sundám. 



Taky vám samozřejmě ukážu gel lak na nehtech. Byť máme konec léta a venku už máme regulérně podzim, stejně jsem si ještě dala letní barvičku. Dozdobila jsem stříbrnou tenkou páskou. Pokud by vás zajímalo zdobení, lakování, postup odstrňování gel laku a tak dále, tak vám připravím další článek a mrkneme se na to spolu. 







Pro dnešek je to vše a já vám přeji pěkný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov