NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 12/16/2019

Všem vám přeji pěkný den! Dnešní post bude takový ten chlubící, ale určitě tu najdete i nějakou inspiraci na dárky. A pokud dárky nestíháte objednat, můžete darovat třeba dárkový poukaz.  Slavila jsem své blížící se narozeniny a dostala jsem různé dárečky, něco jsme s přítelem kupovali jen tak a něco mám teprve na Vánoce, ale chtěla jsem vám vše ukázat včas, ať se můžete ještě trochu inspirovat pokud jde o nákup vánočních dárků!


K této kabelce jsem se dostala tak, že jsem hledala malou peněženku, žádnou jsem nenašla a nakonec jsem se zakoukala do této kabelky, no a bylo vymalováno. Pokud jde o kabelky, stačí mi i ty nejmenší, mám je moc ráda. Má sice jen krátký řetízek na rameno, ale mám doma i delší řetízek, takže ji budu nosit i klasicky. Michael Kors mám pořád ráda, sice tu bylo jednu dobu překorsováno, ale co, pěkná je, takže není o čem!


Keramické pírko jsme s přítelem našli v Hornbachu. Myslím, že tam jsou jedny z nejhezčích vánočních ozdob a dekorací. Obzvlášť pokud hledáte něco netradičního.



Porcelánové krásné designové lucerničky. Opět zajímavý kousek do naší domácnosti.




Plyšové papuče jsem si nejdříve objednala na Zalandu (tam nakupuju nejraději), ale byly moc malé. No a aniž bych to věděla, sestra mi koupila skoro ty samé, jen hezčí s ještě v ideální velikosti. Nejsou rozkošný?



A dostáváme se k tomu nejzajímavějšímu. Vánoční svícny Yankee Candle na čajové svíčky. Není to krása? Objednala jsem si snad všechny, které Notino má. Nedalo se jim odolat, a kdybych věděla, že jsou ve skutečnosti ještě krásnější, tak jich vezmu několik i pro ostatní a měla bych vyřešené vánoční dárky. Svícen se sobem mě překvapil nejvíc, je obrovský, vysoký a prostě neskutečně krásný. Tohle bude prostě samá chvála. Pak jsem si vybrala svícen, stromy v lese, dají se do něj dát tři svíčky. Mám ho na okně a vypadá to moc pěkně. Soba mám na konferenčním kulatém stole, vévodí našemu obývacímu pokoji. A nakonec ještě dvě sněhové vločky, které jsem chtěla dát na jídelní stůl ke štědrovečerní večeři. Mám i prostírání se sněhovými vločkami,  perfektně se to hodí. Všechno je ve stříbrné barvě. Svícnů je na Notinu spousta, i na votivní svíčky, lampy na pálení vosku (i ty elektrické). Pokud jde o dárky, myslím, že takové doplňky ke svíčkám rozhodně zabodují.






Nebyla bych to já, kdybych tu neměla i něco z kosmetiky. Udělala jsem si radost a objednala jsem si zásobu své oblíbené dekorativky. Hodně plýtvám, nerada na makeupu šetřím, takže jsem spokojenější, když mám doma všeho dost. Vždycky mi dojde makeup nebo pudr a jsem ráda, že stačí zajít jen do šuplíčku a otevřít si nové balení. Pro mě je makeup důležitý stejně jako oblékání, prostě nekompletní makeup není ok. Posledně mi došel pudr, žádný jsem v zásobě neměla a to jsem si myslela, že mám kosmetiky až až. Makeup Maybelline Affinitone vám doporučuji už dlouho, stejně tak i transparentní sypký pudr Dermacol Invisible, jak vidíte, objednávám si tyto produkty pořád dokola, protože jsou prostě nej. Odstín makeupu mám Golden Beige a pudr is beru vždycky transparentní, ale dostupné jsou různé odstíny.



A z tohoto mám velikou radost! Aloe Vera značky HOLIKA HOLIKA jsem chtěla strašně moc dlouho, na Notinu jsem objevila sadu produktů, vypadají jako opravdové aloe vera, sestra si dokonce myslela, že je uvnitř vyloženě list, ale je to jen obrázek. To balení je prostě nádherné. Kdysi jsem měla vzoreček a teď mám konečně všechny vytoužené produkty. Sprchový gel, zjemňující gel na pleť i tělo a čistící pěnu. Obsahují výtažek z aloe vera, extrakt z lotosového květu, výtažek z okurky a exktrakt z vodního melounu. Pokožku hydratuje, zklidňuje, odstraňuje odumřelé kožní buňky a nečistoty a hlavně jsou tyto produkty vhodné pro všechny typy pleti.




A to by bylo k dnešnímu článku všechno. Doufám, že si užíváte prosincové dny a těšíte se na Vánoce, rodinu a určitě i na dárečky! Mějte krásný zbytek dne. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov