LEDNOVÉ NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 1/31/2020

Krásný den vám všem. Dnes mám pro vás konečně nákupy a novinky, moc jsem se na to těšila, protože tu mám věci, které jsem si vyloženě přála a dlouho jsem je měla v hledáčku. Začneme myším kožíškem. Kožišky mám teď sice tři, ale žádný není dokonalý. Začnu tím prvním, ten nebyl úplně nejlevnější, dovezla jsem si ho tehdy z Rakouska, kde mi ho pořídil přítel. Ale už jsem z něj stihla urvat knoflík a lehce roztrhnout podšívku, takže s ním ještě poběžím ke švadleně. Je tmavě šedý s obrovskými kapsami. Pak jsem našla jeden černý, krátky a s krásnou kapucí. Všechny jsou dokonale heboučké a hladké. I tento světle šedý, což je ta barva, kterou jsem chtěla a konečně jsem ho objevila. Opět jsem ho dostala od přítele, on má tyhle extravagantní kousky rád, takže mi občas něco pěkného pořídí. Přiznám se, že jsem v obchodě úplně jásala radostí, původně jsem se na něj jen dívala a nečekala jsem, že si ho odnesu domů.





K narozeninám jsem dostala kabelku, určitě znáte Metropolis. Ovšem tohle není ta maličká, ale je mnohem větší, vejde se do ní hodně věcí, veliká peněženka, diář, kosmetika, prostě všechno. Do té malinké Metropolis, kterou jeden čas měl snad každý, nedáte skoro nic. Možná ani iPhone by se tam nevešel.




Pak tu mám po dlouhé době Gucci, konkrétně parfém Gucci - Gucci Première v krásně zlaté dárkové kazetě i s tělovým mlékem. Tento parfém má velmi luxusní flakonek s malými Gucci přívěsky. Je to malý skvost, který na kosmetickém stolku přímo září. Mezi její přednosti patří jednoznačně výdrž, na kůži neoxiduje a je velmi jemná, nevtírává. Na trhu je už 10 let, uvedena byla tedy v roce 2010. Dlouho mi ji doporučovala kamarádka, tak se ke mě konečně tato vůně dostala.







Znáte dekorativní kosmetiku značky Anastacia Beverly Hills? U nás nebyla dlouho k dostání a už vůbec ne na internetu, tedy né u nás. Ze zahraničí jste si ji samořejmě mohli objednat nebo si ji sehnat v zahraničí. Anastacia má několik bestsellerů, které si snad každý oblíbí. Já byla nejvíce zvědavá samozřejmě na paletky, Elnino ji má právě v nabídce a cena je levnější o několik stovek. Tím bylo rozhodnuto a paletka putovala ke mě domů. Paletka Modern Renaissance je v hebkém sametovém obalu a uvnitř najdete i štěteček. Odstíny jako vždycky nevyužiji všechny, ale mám tu své oblíbené barvičky.




Po delší době mám v novinkách i šperky. Nosím pouze šperky ze zlata, jelikož jsem alergická na hypoalergenní bižuterii, i na ocel. Mám to tak od malička a jelikož jsem jistou dobu nosila ráda i bižu, docela se mi tím ta alergická reakce zhoršila a už na sobě bižuterii nesnesu ani pár minut, natož několik hodin. Narazila jsem na výhodnou nabídku šperků v aplikaci Zalando Lounge. Tam jsem si vybrala tyto zlaté náušničky s pravými perlami. Dorazily v moc hezké krabičce i s kartičkou ke šperku, kde najdete vešekeré vlastnosti šperku. Jen je tam ta nevýhoda, že v popisu (v té aplikaci) nebyly žádné kloudné informace a když vezmu v potaz, že tam byly i diamantové šperky za desítky tisíc, tak je to docela na prd. Člověka to jen odradí od nákupu, ty popisky tam mají i nedobře přeložené do češtiny. Ale je fakt, že je to celkem nová appka, tak uvidíme, jak se bude vyvíjet.


A na Valentýna jsem nám (nebo hlavně příteli) objednala tento krásný obraz se souřadnicemi a mapou místa, kde jsme se poprvé potkali.Komu by se také líbil, tak mrkněte na města na zeď!



K tomu i kuchařku pro správný mužský, protože přítel má rád vaření a hlavně teda steaky a grilování. Proto jsem z novinek Albatros vybrala knihu Gatrosexuál, kterou má na svědomí Svenja Jelenová. Jedná se o recepty, které mají muže bavit a je fakt, že ta knížka je taková chlapácká, něco málo jsem vám nafotila. Obsahuje nejen spoustu receptů, ale i pěkné fotografie. Celkově vypadá strašně dobře a myslím, že je to super tip na dárek.





A jelikož už máme venku občas krásně jasno a odpoledne i sluníčko, začala jsem si doma dělat jarní v výzdobu. Jaký máte názor na umělé květiny? Já je mám ráda a snažím se kupovat ty lepší, byť jsou dražší. Každopádně se to vyplatí, když už je doma máte roky. Pokud jde o živé květiny, několik pokusů už proběhlo, ale časem mi všechny kytky umíraly. Jediné co zvládám jsou stromky a keře na zahradě, ovšem doma mi v květináči všechno pojde.



Dýně mám sice na podzim, ale dala jsem je na jídelní stůl, přidala jsem i zlatého králíka, což je symbol jara a tak to myslím nevypadá úplně zle. Dýně se do jídelní části hodí a s králíčkem to vypadá myslím jarně!


Pro dnešek je to vše a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov