ÚNOROVÉ NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 2/14/2020

V poslední době jsem zaregistrovala zase spoustu novinek a něco málo jsem si i pořídila. Největším lákadlem pro mě byly jednoznačně Real Techniques štětce. Cenově se mi zdají přijatelné, ale obzvlášť v sadě, kdy se dají sehnat myslím za pěknou cenovku a když budete mít štěstí, tak je najdete i se slevou. V sadách jsou někdy i doplňky, například stojánek na štětce nebo houbička na makeup. Já jsem si vybrala dvě sady štětců, tedy jednu na oční stíny a druhou na pleť.




Real Techniques Brushes Sculpting 

Sada na tvář obsahuje i stojánek, který jsem zmiňovala v úvodu, což se přiznám, že jsem si ani nevšimla při objednávání, ale až při rozbalování štětců, což mi udělalo o to větší radost. Pak tu jsou tedy štětce na pudr, na konturování a vějířovitý štětec, který používám na rozjasňovač nebo na odstranění přebytečného bronzeru či tvářenky. 

  • KONTUROVACÍ ŠTĚTEC
  • ŠTĚTEC NA PUDR
  • VĚJÍŘOVITÝ ŠTĚTEC
  • STOJÁNEK NA ŠTĚTCE

Real Techniques Brushes Eyes Duo 

Sada na oči obsahuje pouze dva štětce, což mi stačí. Pro moje denní líčení používám dva štětce, protože vždycky blendím dva až tři odstíny. 

  • BASE SHADOW
  • DELUXE CREASE

Dále tu mám peelingy značky Ziaja. Ziaja patří mezi značky, které používám už skoro deset let. Mám ráda hlavně jejich příznivé ceny, veliká balení a samozřejmě i složení. Nejraději mám asi kozí a kakaovou řadu, to se za ty roky pořád nezměnilo. Skvělé jsou i krémy na ruce! 


  • jsou ideální pro všechny typy pokožky
  • úžasná a výrazná vůně
  • odstraňuje odumřelé kožní buňky
  • vyhlazuje a zjemňuje pokožku


Ziaja pumpkin with ginger (karamelizovaná dýně se zázvorem)






Ziaja chocolate mix (čokoládový mix)



Čistící pěna XPEL


Pokud jde o levnější produkty, doporučit vám můžu určitě i produkty značky XPEL, konrétně Tea Tree řadu. Jelikož používám k čištění pleti hlavně čistící pěny, výběr byl jednoznačný. Čistící pěna s tea tree olejem.



Makeup Revolution KIND HEART


Makeup Revolution patří stále mezi mé oblíbené značky. Mají neustále nějaké novinky a pěkné limitované edice. Nejvíc se mi líbí právě paletka Kind Heart. Obsahuje krásné jemné odstíny, ale hlavně jsem se zamilovala do té světlounké růžové, nikdy jsem neviděla podobný odstín. A nejhorší je, že vždycky jsou takové odstíny jen v paletkách, nikdy je nemůžu najít single.




Makeup Revolution Cheek Kit 


A potom tyhle bronzery s rozjasňovači. Jsou mramorované, krásně se vrství a hezky zvýrazní kontury obličeje, vždycky používám bronzer a trochu rozjasňovače. Tady to máte při jednom. Rozjasňovač cpu na nos, na rty, na tváře, prostě všude. V jedné paletce máte 4 odstíny a beze sporu mi vydrží na celý rok (a upřímě myslím, že spíš dva roky).



A pro dnešek už to bude vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov