BŘEZNOVÉ NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 3/05/2020

Všem vám přeji krásný den! V dnešních nákupech a novinkách to bude vyložene kosmetika a taky jeden parfém. Parfémem taky rovnou začneme. Je to vůně, kterou už možná z mého blogu znáte, kdysi jsem ji dostala myslím k svátku a je to tak skvělá vůně, že jsem se k ní po pár letech opět vrátila. Je to vůně, která vás má učinit císařovnou, což napovídá i její název. A trojka nese předzvěst blížícího se optimistického vztahu, který opravdu přišel. Vztah, který vám usnadní pouť životem. A já myslím, že se vše vyplnilo.



V této řadě vůní Dolce & Gabbana Anthology jich bylo několik, každá měla jiné číslo, jinou barvu a samozřejmě i jiný název. Nevím proč, ale já jsem si na první pohled zamilovala trojku. Každý parfém měl i svou osobnost, svou tvář. Tváří čísla 3 je Naomi Campbell. Je mi podobná svým chováním ve společnosti, kdy se nebojí projevit rázně svůj názor a je jí v tu chvíli jedno, co si kdo myslí. Člověk ji buď miluje nebo nenávidí, což byl odjakživa i můj případ. Tahle vůně si mě prostě našla a to, že je její tváří Naomi mi to jen potvrdilo.



Collistar kosmetická taštička, ideální na léto. Mám ráda puntíky a proužky, hlavně v černobílé variaci. Byla v kosmetické sadě s řasenkou a odličovačem očí.









Clarins olejový lesk na rty - Water Lip Stain. Odstín se jmenuje Rose Water. Je hodně neonový, byť to tak na první pohled a ani na ten druhý vůbec nevypadá, působí spíš červeně. Na rtech drží a ani nejde pořádně odlíčit (ničím). Je to perfektní držák, do vody, na pláž, kamkoliv.


 Clarins lesk na rty se zlatými třpytkami - Lip Comfort Oil. Odstín se jmenuje Honey Glam. Má hodně veliký aplikátor, který na rtu působí jako heboučký polštářek, je neskutečně příjemný, nejradši bych si s ním patlala pusu jen tak. Je hodně lesklý, má příjemnou lehce lepivou konzistenci, takže na puse vydrží a neslévá se.



Balzám na rty Gabriella Salvete - Miracle Lip Balm. Vybrala jsem si dva odstíny, ten druhý už jsem stihla zašantročit v některé z mých kabelek nebo bude v kapse nějakého kabátu. Vybrala jsem si světle růžový a fialový. Nejsou moc krémové ani olejové, spíše tužší, při aplikaci je třeba trochu tlačit.






A pro dnešek je to vše! Přeji vám krásný zbytek dne a za měsíc si dáme další nejen kosmetické novinky. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov