Manufaktura - Jahoda a bezový květ

By Elizabeth Lore - 3/09/2020

Všem přeji pěkný den! Blíží se nám konečně jaro, v posledních dnech je to sice jak na houpačce, ale každý jarní prosluněný den si užívám. Koncem února jsme stihli ještě víkend na horách, kde jsme se taky prohřáli na horském sluníčku a jakmile jsem se vrátila domů, běžela jsem do Manufaktury pro novou jahodovou řadu s bezovým květem.



Nejprve jsem sáhla po vůni. Toaletní voda s vůní jahůdek, která je ozvláštněna bezovým květem, tím pádem není přeslezná a je velmi zajímavá. Ale přiznám se, že mě by nevadila ani čistá a maximálně přeslazená vůně jahod. Růže a jahody mám nejraději.





Potom jsem sáhla po netradičním produktu, kterým je sorbet na pleť a děkolt. Jen slyším to slovo sorbet a nemůžu se dočkat léta! Ale to je ještě daleko. Každopádně už teď mám doma plno květin, chystám se na sázení na zahrádce a celkově si užívám každý den, kdy je alespoň trošku hezky!





Nová limitka Manufaktura obsahuje také velmi oblíbený sprchový gel a šampón (dva v jednom), hydratační krém na ruce, sametové tělové mléko a pečující balzám na rty.







No a pokud máte v oblibě sirupy Manufaktura, i tato řada se bez sirupu neobešla, slaďoučký sirup pro přípravu nejen míchaných nápojů. Já můžu doporučit gin, tonic, růžový ledový čaj či limonádu z růží a kapku tohoto sirupu.





Nechci ještě opomenout zajímavou akci v Manufaktuře, která je řekla bych již tradičně spojená s MDŽ. K nákupu produktů Manufaktura nad 300,- si totiž odnesete domů i malý krém na ruce z nové limitky!


A to je pro dnešní den vše! Přeji vám krásný zbytek dne a taky začátek nového týdne! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov