Moje nové rtěnky! Jaké barvy mám aktuálně nejraději?

By Elizabeth Lore - 3/15/2020

Všem přeji pěkný den! Poslední dny jsou sice náročné, děti máme všichni doma, stres, strach, panika. Ale na druhou stranu můžeme být mnozí doma jako rodina a po dlouhé době se najde čas na věci, na které čas prostě nebyl. Ale teď už k dnešnímu článku a ke všem těm barvičkám, které tu dnes mám. Nebudeme se trápit ani stresovat. No ne?


V poslední době nosím matné rtěnky. Vždycky jsem je měla ráda jen na chvíli, protože jsem měla dojem suchých rtů a vadila mi ta konzistence na rtech. Co mi taky vadilo bylo jednoznačně to, že se s takovými rtěnkami nedá jíst a ani popíjet káva. Část rtěnky se z vnitřní strany rtů prostě setře a pak se těžko aplikuje nová vrtsva na již namalované rty. Rtěnka se pak může drolit a nevypadá to hezky. 


Nejradši mám kávové odstíny rtů a také ty tmavě fialové, až černé. Kávové tu mám rovnou dvě od značky Rimmel London. Jsou to odstíny Latte To Go a ta tmavší je Mocca. 


A když už jsem se tolik zasekla na těch kávových barvách, rozhodla jsem se vyzkoušet i něco jiného. Co na ty odstíny říkáte? Maybelline má super škálu odstínů a tyhle doporučuje kde kdo, takže jsem si objednala rovnou tři. 




Believer 40, Poet 60 a Visionary 95. 



Ale ať jsou rtěnky všeho druhu sebelepší, pořád mám ráda i balzámy a cokoliv se leskne. Balzámy na rty Dior používám už asi deset let, to už je vážně dlouhá doba, možná je to vlastně přesně 8 let, kdy jsem si ho pořídila poprvé. Po nějaké době jsem se k nim vrátila, protože se mi moc líbily tyhle cirkusácké barvičky. 



Není to boží? Na rtech jsou barvy jemné a nejsou syté, vytvoří hezký perleťový finish. 




Korálový odstín s jemnou zlatou perletí, odstín se jmenuje Coral. 



A studený malinový odstín Strawberry.



A to by bolo k mým novým rtěnkám vše. Která rtěnka se vám líbí nejvíc? 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov