MOJE OBLÍBENÉ SVÍČKY A DIFUZÉRY

By Elizabeth Lore - 3/18/2020

Všem vám přeji pěkný den! Dnes to bude jen a jen o svíčkách. Já jsem milovnice parfémů a vůní. A tím pádem je jasné, že mám ráda i různé difuzéry a vonné svíčky do domácnosti. Předpokládám, že to tak má snad každý, i když vím o pár lidech, kteří aromatické svíčky rádi nemají (ale pochopení pro to nemám, já bych bez nich nemohla být). Už dávno nejsou svíčky jen od profláklé značky Yankee Candle. V nabídce je tolik nádherných svíček a difuzérů. Pro nezasvěcené - difuzéry jsou takové ty lahvičky a svonnými stébly, ale můžou být i s keramickými soškami v různých tvarech (místo stébel). Ke všemu se dostanu a ukážu vám všechno, co mám (skoro všechno). Notino má v nabídce asi největší nabídku svíček a hlavně máte jistotu, že dorazí nepoškozené. Je fakt, že takové svíčky či difuzéry nejsou nejlevnější, tedy ty, které tu mám já, ale v jejich nabídce najdete i levnější za pár korun. Pak už záleží na vás, kolik chcete do dekorativních svíček nebo difuzérů investovat. Já už to beru spíš jako takovou moji sbírku a svíčka Paddywax nebo luxusní difuzér Chando mi udělá snad větší radost než cokoliv jiného. 


Tohle je betonová svíčka Paddywax, kterou jsem vám možná už ukazovala. Doma mám dvě a obě dvě chci potom použít jako květináč na sukulent nebo kaktus. Kaktusy mají za hezkou cenu v Globusu, takže si tam nějaké vyberu a pak vám třeba udělám i článek o sázení. Naposledy jsem měla post o zahrádkaření měla snad před třemi roky, což už je docela dlouho. Vyrábění mě baví, pořád něco vymýšlím nebo stavím na zahradě. V létě se snad konečně dostanu k budování malého zahradního domečku a tyhle betonovky si tam určitě dám. Moc se na to těším. 




Svíčky DW Home mají krásné balení, dřevěný uzávěr a takové řekla bych motivační pozitivní nápisy. Já si objednala tu s nápisem NAMASTE, jelikož mám ráda jógu.


Pokud jde o difuzéry, skvělé jsou i ty elektrické. Tento difuzér George od Mr & Mrs Smith slouží zároveň jako přehrávače hudby nebo čehokoliv na youtube (přes bluetooth). Pro mě je to super společník na zahradu, kdy jen poslouchám povídky nebo filmy. Na grilovačkách zase poslouží k přehrávání hudby. Do bříška se jen dokupují vůně, má malý šuplíček kam se vůně zasune. Má dva režimy, tedy dvě intenzity vůní. 



Svíčky Woodwick s práskajícími knoty. Jsou to obrovské svíčky, které vám vydrží opravdu dlouho. Ale v nabídce je několik velikostí, i ty maličké jsou hrozně moc pěkné a vypadají dobře. CO bych doporučila, tak jsou určitě jejich svíčky, které mají takovou duhovou barvu, čili při hoření mění vůni, vždycky dohoří jedna vrstva s určitou vůní a pak se načne nová. Mimo to vypadají i dobře. Já jsem si ji ještě neobjednala, zatím jsem měla jen 3 a pokaždé ty klasické, ale časem si určitě nějakou vyberu. 



Bath & Body Works mají svíčky i s věnováním. 



Pak mám moc ráda Maison Berger Paris, hlavně spolupráci s Lolitou Lempickou. Najdete tam svíčky i difuzéry. Difuzéry mají kolem hrdla krásné kovové zlaté prstence a vynikají bílými kroucenými stébly, které pak můžete dokoupit i zvlášť. 





Maison Beger Paris si vyhraje s každým detailem. 


Nesmí mi tu chybět ani svíčky PTMD. Mají vždycky vespod hliníkový prstenec s nápisem značky. 




Yankee Candle klasika se ovšem stejně stále drží mezi mými oblíbenci, protože některé jejich vůně jsou nenahraditelné. A jaké jsou pro mě ty nej? Jednoznačně Summer Scoop, která voní jako zmrzlina. A pak Fresh Cut Roses, vůně, která naprosto dokonale napodobuje vůní květinářství a čerstvě ustřižených růží, což nikdy nemůže nic překonat, nikdy. 


Jednou jsem měla i tuto svíčku, která měla hodně zajímavý tvar a už vůbec nevím kde jsem ji sehnala, možná bych to dohledala v nějakém postu. Každopádně je to značka Alusi Candles.


A nakonec tu mám difuzéry Chando. To jsou pro mě asi nejvzácnější kousky, pokud jde o dekorace, které doma mám, samozřejmě mezi ně ještě patří moje vázy a sněžítka, mám toho hrozně moc, miluju to, ale tyto difuzéry střežím jako oko v hlavě. Je to opravdu luxusní záležitost. A jsou moc krásné, každý si jich na návštěvě všimne. Mají právě ty keramické sošky, květinky, které slouží místo stébel. 








Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Možná jsem toho mohla zařadit víc a ukázat vám vlastně celou svou sbírku, ale určitě je ještě uvidíte v mých random postech. Všem vám přeji pěkný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov