Řasy PLH BEAUTY - 3D Silk Lashes By Petra

By Elizabeth Lore - 3/10/2020

Když jsem začínala blogovat, PLH jsem sledovala od začátku, tehdy blogy lidé moc neznali, ale pro mě to byla veliká vášeň. Nejen, že jsem ráda psala, ale také jsem se ráda koukala na ostatní tehdy začínající blogerky nebo youtuberky. Moc ráda na ty časy vzpomínám. A je skvělé, že se někdo dostal takhle daleko, splnil si své sny a reprezentuje nás ve světě takovou krásnou paletkou například jako je paletka by Petra. Před tím ještě vznikly PLH štětce, které nyní seženete pod značkou Dermacol (což považuji také za veliký úspěch) a nyní jsem se konečně dostala ke koupi nalepovacích PLH řas, konkrétně jsem si vybrala 3D Silk Lashes By Petra. Jsou v prodeji sice dlouho, ale mě to prostě vždycky trvá. Ale tím spíš jsem si řekla, že jim věnuji celý post.


Vlastně jsem ráda, že jsem si počkala, protože značka PLH Beauty změnila balení řas a jak vidíte, tak je to opět veliký posun. Vypadá to nádherně.




Přiznám se, že jsem si nejdřív chtěla objednat nějaké pěkné nalepovací řasy, nehledala jsem konkrétní značku, projížděla jsem Notino a tam jsem viděla právě PLH Beauty. Tak jsem si řekla, že cena je ok, proč je nezkusit. No a musím říct, že to krásné balení mě nalákalo nejvíc. Pak jsem se dívala na řasy na oku a všechny jsem si je porovnávala. Našla jsem i dobrou koláž, kde jsou všechny druhy řas na oku a to mi pomohlo u výběru určitě nejvíc. Původně jsem si chtěla objednat řasy s názvem She's Bold, ale díky koláži jsem viděla rozdíl všech řas a nakonec jsem zvolila řasy s názvem She's Sexy. Názvy jsou mimochodem také super, stejně tak tomu bylo i u paletky by Petra, názvy jednotlivých odstínů se mi moc líbily. K aplikaci můžete použít i pinzetu a při nejhorším prostě zkuste trsy, ale co je mi známo, tak trsy právě používají spíše ti zručnější.







Lepidlo v balení není, ale myslím, že všichni známe nejlepší lepidlo DUO. Dobře se s ním pracuje, v očích samozřejmě neštípe a dobře drží. Myslím, že PLH na něj sama odkazuje, pokud jde o její tipy na nějaké lepidlo k aplikaci řas. Lepidlo tedy dáte v malém množství na řasy, chvíli necháte zaschnout, já i foukám a za chvíli nalepím na oko, dobře se s ním pracuje, protože okamžitě nezatuhne a dá se s tím dobře manipulovat, i když to ještě nemáte úplně v merku a jste začátečník. Lepidlo vám vydrží dlouho, takže plýtvejte a klidně to zkuste znovu, když se vám bude zdát, že jsou řasy nalepené nedobře, křivě nebo na špatném místě.





Pokud vás zajímá i paletka Petry Vančurové, tedy Petry Lovely Hair, moji recenzi najdete tady. Paletka vznikla ve spolupráci se značkou Makeup Revolution a jmenuje se by Petra, jak už bylo výše nejednou zmíněno. Určitě není potřeba ji zdlouhavě představovat, ale kdyby vás zajímal můj názor, odkaz na post tu máte.


Pro dnešek je to vše a přeji vám všem krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov