DUBNOVÉ NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 4/08/2020

Všem přeji pěkný den, dnešní nákupy a novinky jsem si chystala vlastně pár měsíců, než jsem sesbírala úplně všechno, co vám chci ukázat. Tentokrát je tu od všeho něco. Začnu dokumentem V síti. Viděli jste? Stihli jste zajít do kina? Asi rok jsem sledovala pravidelně vznik celého projektu a tím spíš jsem se těšila do kina, až to konečně uvidím. Musím říct, že v kině mezi diváky byla dobrá atmoféra, lidé se i smáli, bylo to skvělé. Z kina jsem samozřejmě odcházela s hlavou plnou myšlenek, ale teď s odstupem času hodnotím tento film (dokument) bez emocí. A je vážně povedený. 


Díky Albatrosmedia se mi podařilo sehnat jeden výtisk knihy V síti, kterou má na svědomí Marika Pecháčková. Kniha obsahuje hodně fotek, konverzací a dokonce i rozhovor s jedním z predátorů. Ten mě zaujal nejvíc. 


Ještě když jsem byla před několika týdny na horách v Ostružné, kam jezdíme pravidelně, ve volné chvíli jsem si objednala tuhle kabelku, která na mě doma čekala hned po příjezdu z hor. Je to malé psáníčko na řetízku, na léto ideální, nic s sebou netahám a stejně mám většinu krámů v kufru v autě.


Ještě jednu knížku vám chci ukázat, zbytek bude až v samostatném článku, v knižních novinkách. Kniha Springfieldské tajemství od M. Reisse a M. Klicksteina. Historie, fakta a úplné lži o Simpsonových. Tenhle seriál jsem sledovala celé těhotenství a díky tomu Simpsonovi miluje i můj syn. Já mám na ně spíš averzi, nějak se to časem změnilo, ten seriál nedokážu sledovat, hlavně znám ty díly úplně a doslova nazaměť, ale jako celej mám Simpsonovi moc ráda. Jen ten seriál už ráda asi nemám. 


Z kosmetiky tu mám konečně konturku na rty, momentálně jedinou, kterou doma mám. K vytvoření správných rtů nakreslených konturkou má být odstín o odstín nebo dva tmavší. Rtěnku nekreslím jen konturu, ale celé rty, k vytvoření ombré efektu. Já si vybrala tužku NYX v odstínu Peekaboo Neutral. 




A už strašně dlouho mám doma tuhle duhovou svíčku Paddywax, která voní jako chryzantémy, což jsou kytky na hrob, takže to nemusím vonět všem. Tyhle duhovky jsou v různých velikostech, dělá se i vyšší, která se pak dá použít jako váza, což tahle nižší taky, dám do ní pak asi růže nebo ji použiju na štětce. 




Z vlasovky tu mám novou značku Maria Nila. Konkrétně masku na vlasy Colour Refresh bez permanentních barevných pigmentů, takže se po cirka třech mytích úplně vymyje. 



Říká se, že barva v kelímku odpovídá tomu, to budete mít na vlasech. Každou barevnou masku (jakoukoliv barvu, kterou si vyberete) je dobré namíchat s další obyčejnou maskou na vlasy, výsledná barva pak bude na vlasech. Takže například u barevných sytých neonek stačí masku smíchat a dosáhnete hezkého pastelového odstínu.



Využili jste slevové akce na značku Remington, kterou mělo Notino? A celkově, objednáváte elektroniku na vlasy právě na Notinu? Já mám doma už vlastně všechno a hlavně doporučuju i krásné holící strojky pro naše polovičky. Poprvé jsem zkoušela stříhat vlasy svému synovi, sama doma, no a dopadlo to dobře, ale potřebuju výkonnější strojek, takže si nějaký plánuju pořídit. Měsíčně ušetřím nějakou tu korunku za kadeřníka a hlavně už nebudu muset řešit volný termín na stříhání a někam jezdit, když i tak je toho času málo. 




A čím Notino ještě jednoznačně vyniká jsou kosmetické taštičky a celkově produkty značky Notino. Já jsem vám je ukazovala xkrát na Instagramu, mám ještě menší vínovou. Potom i jednu béžovou z jiné Notino kolekce a líbí se mi i set na manikúru. 





A to by bolo k dnešním nákupům všechno! Doufám, že se všichni máte dobře a brzy se můžete těšit na nějaké nové kosmetické recenze. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov