Manufaktura - Chalupářské nádobí

By Elizabeth Lore - 5/21/2020

Už nějakou dobu si plánuju podobu nové kuchyně a jednou jsem na Instagramu Manufaktury viděla fotku krásné kuchyňské linky, hezká dřevená linka, světlý obklad v pozadí, přesně to co jsem si představovala. Chtěla bych takovou moderní a zároveň chalupářskou kuchyni, se dřevem, světlým pozadím a velkou pracovní plochou. Na lince chlebník, nějaké bylinky v květináči a polici s hezkým chalupářským nádobím. Nevím čím to, jestli je to osud, ale krátce na to Manufaktura zveřejnila své novinky, krásné chalupářské nádobí. Ručně dělané, české nádobí. 


Pokud mám něco hodně ráda, tak je to prostě propracované nádobí. Jak se vám líbí naše nová dóza na máslo? Vhodná je i na sýry!



Misky mám v setu ve dvou kusech. I hrníčky musím mít dva nebo čtyři, vždycky. 


Vzory jsou různé. Viděla jsem i hezký vzor s obrázky ptáčků. Výběr je veliký!



Kroužek na ubrousky jsem vlastně nikdy nepoužívala a je to škoda. Měla bych se na stolování asi zaměřit. Je to moc hezký doplněk. 



Svícen na čajovou svíčku.


Cukřenka, to je moje denní společnice u ranní kávy. Cukřenky mám doma různé. Tahle se mi líbí natolik, že ji mám zatím jen vystavenou a šetřím si ji až do nové kuchyně.



Hrníčky asi půjdou také na výstavku do nové kuchyně, protože díky tomuto nádobí bude ta kuchyně prostě dýchat. Ještě si promyslím speciální police, aby se mi tam všechno vešlo. Samozřejmě mám dva.



 A pak tu mám sadu ve slonovinové barvě, džbán a kalíšky na vodu nejsou vyloženě bílé jako předchozí nádobí, takže si můžete vybrat podle toho, co se vám hodí víc. Já jsem džbán použila na svou kytičku, kterou jsem nedávno dostala, ale pak ho buď taky vystavím a nebo se holt donutím k tonu, abych ho používala. Mám nutkání si všechno vystavovat a hlavně to nepoužívat, aby se mi to nezničilo. Určitě to znáte. 






A to je zatím vše. Určitě ještě nekončím, pořád myslím na ten vzor s ptáčky, tak se do Manufaktury zajdu podívat ještě jednou! Pro dnešek je to vše a já vám přeji krásný zbytek dne. Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov