NOVÉ DÁRKOVÉ KAZETY

By Elizabeth Lore - 5/13/2020

Dnešní radosti jste mohli vidět už na mém Instagramu, ale teď je čas se o nich rozepsat i tady na blogu. Vždycky ráda hledám dárkové kazety a výhodná balení. Delší dobu mám doma krém na ruce L'Occitane v tom největším balení a pomaličku dochází. No a když jsem viděla tuhle sadu melých krémíčků, hned jsem po ní skočila. Sada obsahuje šest krabiček, šest krémů. Můžete klidně i někoho podarovat a nebo si je rozházet do všech kabelek. 



Zleva jsou krémy Cherry blossom, Roses et reines a Shea butter. 




Další sadu tady mám od značky Rituals. Je to obří krásná krabice, která obsahuje všechny produkty této nemálo oblíbené řady The Rituals of Ayurveda. Překvapilo mě jak moc je oblíbená, všichni jste mi ji moc chválili, tak jsem ráda. Nejdřív jsem vybalila aromatický figuzér, vonná stébla a ta vůně je boží. Sada obsahuje dále i mýdlo na ruce, sprchovou pěnu, olejíček, peeling a tělové máslo. 






A potom jsem našla tuto sadu na rty Christian Dior, kterou si kupuju už cirka 9 let. Je to jeden z těch produktů, které mám v oblibě už takovou dobu. Jsem ráda, že se vůbec ještě prodává. Sada obsahuje voňavý balzámek na rty a štiplavý lesk, který má rty zvětšovat. Je pravda, že se slévá z ahranu rtů a rty opticky zvětší. A tím, že je štiplavý pak rty hezky prokrví a jsou šťavnatější. Štiplavý je hodně, takže pokud by vám to bylo nepříjemné, tak bych vám ho nedoporučila. Štiplavý je i když si rty olíznete, takže posuďte sami, zda by vám tohle mohlo vadit. Balzám na rty je bezbarvý a vyniká hlavně tou vůní. 








A to je pro dnešek vše! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov