ŠŤASTNÝ DEN MATEK

By Elizabeth Lore - 5/11/2020

Den matek je pro nás mamky určitě dnem, který si s rodinou skvěle užijeme a jsme středem pozornosti pro naše nejbližší. Pamatuju si, že když jsem se stala mámou, říkala jsem si jaký asi bude můj první den matek, jak se budu cítit a v čem to bude jiné. Pro mnohé je to možná jen jeden z mnoha svátků, ale pro mě to je velká změna v životě a jsem moc ráda, že jsem mámou. Často se mě ptáte na děti, zda nějaké plánuji, jestli chci holčičku nebo kluka, kolik dětí vůbec chci a tak dále. Tak v dnešním postu bych se k tomu mohla vyjádřit, že? Kdysi dávno jsem si plánovala, že dítě příjde až po třicítce, ideálně ještě později. Ale osud to naplánoval jinak a hlavně tatínek byl opačného názoru. Teď je ze mě mladá máma a má to řadu výhod. Pokud si můžete dovolit dítě brzy a víte, že to zvládnete, proč ne. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, říkala jsem si, že by bylo super kdyby to byla dvojčata. A dvojčata bych chtěla stále, protože když už, tak už. V mých představaách jsou to holčičky, co bych za ně dala. Ale přiznám se, že dalšího kluka bych asi neukočírovala. Prostě bych si přála holčičky, z mnoha důvodů. Děti chceme, plánujeme, nebráníme se tomu, těšíme se na ně. Ale momentálně nám oběma není ani třicet let a myslím si, že máme ještě čas. Tak tolik k těmátu dětiček!


Jak vnímáte tento maminkovský den vy? Píšu hlavně o sobě, protože já maminku neměla, na den matek jsem dělala přáníčka jen pro tátu, v té době se ještě neslavil den otců. A táta měl den matek rád a vždycky se na přání těšil, byl hrdý na to, že je mámotáta! Máma a táta v jednom.



Teď vám chci dát pár tipů na dárky pro maminky, které udělají radost na sto procent. Květina, šperk, to je jasné. A mezi tyhle nejúspěšnější dárky patří určitě i nějaký pěkný parfém. Tato vůně Karl Lagerfeld patří mezi obecně nejoblíbenější parfémy, alespoň to tak vnímám já, protože kolem mě ji zná a používá několik lidí. Ale pořád to není parfém, který cítíte na každém rohu. Na jaro i léto je myslím ideální. Karl Lagerfeld for Her. Pokud se vám líbí ovocné a květunové vůně, tohle je ta pravá. 



Určitě nic nezkazíte ani hodinkami. Jsou to myslím tipy na dárky, které se hodí pro různé příležitosti a svátky. Tak ať máte pár tipů i do budoucna. 



Notino má v nabídce nemálo oblíbené svíčky Bath & Body Works, které si někteří ještě dnes nechávají dovézt z USA. Ale opravdu je seženete i u nás, Notino má moc pěkný výběr. Tahle svíčka vynahradí i květinu. Krásně voňavá, s věnováním a tu květinu máte vlastně i na obalu. 




A posledním tipem na dárek je určitě čokoláda nebo jakákoliv originální sladkost. Captain Candy Prague doručuje čokolády a sladkosti až domů, celkem nedávno jsem vám o nich psala celý článek. Na den matek si můžete sestavit nějaký pěkný balíček na dané téma, vybrat si konkrétní dobroty podle chuti. 



 A to by bolo pro dnešní post vše! Doufám, že váš den byl na jedničku a přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.





  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov