ČERVNOVÉ NÁKUPY

By Elizabeth Lore - 6/12/2020

Všem vám přeji hezký den! Nový měsíc je tu a s ním i nové nákupy. Konečně začíná být hezké počasí a tím pádem i super světlo na focení. Fotit nákupy a novinky mě baví a konečně mi to umožní i světlo. Výhodou blížícího se léta je prostě to, že fotit můžete i na večer, alespoň teda v mojí šatně, kam i k večeru dopadá sluníčko než zajde.



Do šatny mám nový květinový box z dílny Grand Flowers. Jsou to kytičky z francouzského papíru, které nikdy neuvadnou. Výroba takového boxu trvá až devět hodin, je to nádherná věc. Přítel mi pomohl vybrat a jednoznačně byl pro červené květy s tmavým boxem. Na jedné straně boxíku je logo a na druhé pak nápis podle toho, co si sami určíte. No a květiny si můžete klidně měnit.


A tady je můj nejnovější přírůstek do mého botníku. Každé léto si pořídím minimálně jedny letní botičky, nebo spíš nikdy to nebyly jen jedny. Už v zimě jsem si udělala zásobu z výprodejů. Časem vám je všechny ukážu.


Aldo patří mezi nejoblíbenější značky a je fakt, že Aldo má ty ceny vyšší, ale když narazíte na výprodej nebo alespoň nějakou slevu, už je to lepší.



Před nedávnem mi přišel balíček kosmetiky z XO Beauty s novou řadou dekorativky X Petra, XOXO kolekce. A v balíčku jsem měla i čokoládu a hlavně boží hrníček, tak jsem si ho dala do šatny a mám v něm oblíbenou konturku na rty, pár rtěnek a tak dále.



Tuhle kabelku jsem si koupila ještě v zimě, říkala jsem si, jak ji v létě utahám, ale v karanténě je mi k prdu, takže jen leží doma. Škoda. Už aby bylo zase všechno jako dřív a mohli jsme se všichni poflakovatve volném času venku, vysedávat na zahrádkách a užívat si ty letní večery. No, těším se na to!



Nehtová lupénka mě pořád trápí, takže nepřestávám olejíčkovat ruce i nehty. Tento olejíček Manufaktura z řady Nail Therapy mám už pár měsíců a pořád je takřka plný, troufnu si říct, že mi vydrží déle jak rok. A voní po bylinkách!


Kdo by nemiloval  star klasiku hedvábných mýdel Dove? Pro mě to vždycky bude vzpomínka na dětství. Ráda je používám i na pleť, Dove je jednička, to bez pochyb. 




Pravidelná zásoba svíček Yankee Candle, to musí být. Ten název je úžasný, andělská křídla. Je to čistá a jemná vůně, což jsem o dní i očekávala. 



Pro synka jsem objednala zásobu voňavých ovocných sprchových gelů, sladký pomeranč Chupa Chups. Byla tam i jahoda!


Domů jsem si pořídila nové obrázky, ale ještě je budu obměňovat. Protože jsem našla krásné plakáty i rámy, no brzy vám je ukážu. Každopádně Marilyn na stěně zůstane. 


Kdo by nemiloval tyhle kýče! Boží flitry, takové ty měňavé. Synek si na ně pořád kreslí prsty. A docela nám oživily obývací pokoj.



A to je pro dnešek všechno! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov