KOSMETICKÉ OBJEVY

By Elizabeth Lore - 6/29/2020

V kosmetice čas od času objevím něco nového, zajímavého. A o tom to dnes bude. Začnu asi suchým šamponem, je to myslím typ produktu, který všichni znají a používají. Ale já ho začala používat až teď. Nevím proč, ale celkově tužidla, laky na vlasy a tak dále jsem používala jen párkrát do roka, když jsem potřebovala, aby vlasy déle vydržely. Sama nevím proč, asi jsem toho na sebe nechtěla plácat tolik, prostě se učešu a jdu. Ale díky blond melírům a postupným odrostům se mi více mastí vlasy v horní části, tedy u pěšinky a já jsem potřebovala alespoň trošičku oddálit mytí vlasů. Vlasy si musím mít každé dva dny, třetí den mám ty vlasy už hodně špatné. Ale časté mytí vlasům vyloženě neprospívá a časově je to taky hrůza, pořád myslet na to, kdy mám jakou schůzku a dělat si večer nebo ráno čas na mytí a foukání vlasů vlastně každý druhý den, to bylo hrozné. Musela jsem se dokopat k používání suchého šamponu a jsem pěkně pitomá, že jsem ho nezačala používat už dávno. Hlavně ten objem vlasů jaký to udělá, vlasy to hodně oživí. Opakovaně objednávám suchý šampon Batiste, nejlepší a nejhezčí je uričtě tento Rose Gold. Líbí se mi, že se rozlišují také podle barvy vlasů, protože ten bílý pudr je pak v hnědých vlasech vidět. Je to perfektní věc!




Další veliký objev je tento malý kelímek Uriage. Značku Uriage jsem objevila před pár lety, když jsem hledala nějaký kvalitní hojivý krém na tetování, prý je nejlepší na trhu. A narazila jsem na doporučení tohoto kelímku na akné. Dáte na postižené místo, na pupínek a do rána je pryč. Je to hutná konzistence, tmavá mast, přirovnala bych to k pastě na zuby. S akné mám problém každý měsíc, když se blíží mé dny, bohužel. Takže se můžu o svou pleť starat jak chci, ale jakmile to má přijít, tak mám na obličeji zase nějaké pupínky. Tohle doporučuji všema deseti. Uriage Hyséac, lokální péče na noc proti nedokonalostem aknózní pleti.





Kartáčky na zuby máme doma ve velkém, moc ráda zkouším novinky, jakmile vidiím něco nového, hned to beru. A právě Swissdent Profi Gentle zubní kartáčky jsem objevila až teď. Mají krásný tvar i barvy. Určitě i vám připomínají kartáčky Curaprox, cenově jsou také podobné, ale levnější! Zvolila jsem Extra Soft, protože i Soft je na mě moc hrubý.


A poslední tady mám parfém DKNY jablíčko, Be Delicious. Jablíčko, které každý zná, já ho kdysi dostala od kamarádky a musela jsem si ho pořídit znovu. Kráná svěží ovocno-květinová vůně, která je na léto nejlepší. Není to vyloženě objev, ale i tak bych ráda tuto nemálo známou vůni připomněla. Stejně jako jsem si po letech připomněla parfém D&G Light Blue. Někdy je to fajn vrátit se ke staré vůni, kterou sice každý zná, ale né každý ji stále používá. Jablíčko bylo uvedeno na trh v roce 2004, což už je nějaká doba. D&G Light Blue spatřila světlo světa v roce 2001. A tím spíš je potřeba je připomenout.


A to je pro dnešek všechno! Přeji vám krásný zbytek dne. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov