LETNÍ RANDOM

By Elizabeth Lore - 6/15/2020

Všem přeji hezký den! První letní random je tu, i když to samozřejmě venku občas na léto moc nevypadá. Ale lidé kolem mě už jezdí na dovolené a je tam krásně. Sama si říkám, že bychom letos vyrazili, pláže jsou prý prázdné a cesta bez problému. Jak to vidíte letos vy? Už nakupujete krémy na opalování nebo to letos vzdáte? Já se přiznám, že nachystaná jsem a jestli vyrazíme, to se ještě uvidí. 



Bi-Oil jsem si zvolila jako pomocníka na hojení jizev po operaci, na které jsem byla před necelým měsícem. V souvislosti s tím je v ohrožení i letošní dovolená, protože se na sluníčku moc vystavovat nemůžu (nechci), jizvy musím chránit a nechci to moc pokoušet, bez sluníčka to vydržím. Ale bez těch teplých večerů u moře asi ne, vždycky užíváme hlavně město, ty krásné uličky, jídlo a přírodu. Ale zpátky k olejíčku. Bi-oil je velice známý produkt, ale až teď jsem se rozhodla ho vyzkoušet, tak uvídíme. Doposud jsem si jím mazala jen odřeniny a jizvu (chytře jsem se spálila o troubu) a myslím, že hojení pomohl. Běžně se mi taková malá zranění hojí opravdu dlouho, jelikož mám lupénku, tentokrát to bylo rychlejší. Na jizvy po augmentaci mám ale připravených několik produktů, uvidíme na co vsadím. 



Suché oleje mám ráda do vlasů i na tělo, hlavně ty třpytivé. V zimě ležely ladem, teď je na ně konečně zase čas. Ten třpytivý je jasný favorit, alespoň u mě. Nic vám tak krásně nerozzáří opálené nohy jako olej se třpytkami. 



A pokud i vám (stejně jako mě) tak skvěle voní olejíčky Nuxe, doporučuji tento parfém s totožnou vůní ikonických olejíčků Nuxe Huile Prodigieux. Je to opravdový parfém a výdrž je nekonečná, je hodně várazný.


I v létě pálím svíčky a většinou se opakují ty samé, moje oblíbené. Pokud bych měla vypíchnout jednu svíčku, kterou jsem si objednala už stokrát, určitě to bude Soft Blanket s medvídkem. Voní lehce a čistě. 




Pokud se vám líbí svícen, ten je také od značky Yankee Candle, je k němu i podnos. Na svícnu jsou imitace kapek, jako od děště, vypadá to moc hezky. 


Mezi mé hlavní oblíbence patří jednoznačně i Yankee Candle Elevation, konkrétně fazole tonka s dýní. Těžko se popisuje její vůně, ale je to něco mezi karamelem a perníkem s čokoládou!



A pokud chcete svoje síčky Yankee Candle ještě něčím oživit, super jsou tyto prstence na hrdlo svíčky. Večer vytvářejí krásné obrazce v celé místnosti. Dělá se spousta druhů i barev. Na Notinu jsem našla už několik vánočních svícnů, vyplatí se sledovat Yankee Candle novinky. Svícny jsou vždycky podle ročního období, každý rok je něco nového. 



S teplejším počasím se mi i více mastí pleť, hlavně večer. Zařadila jsem tedy do denní péče tuhle masku Garnier, kterou používám také jednou týdně jako jemný peeling během koupele. Ráno ji použivám místo mycího gelu. Obsahuje aktivní černé uhlí a je skvělým bojovníkem proti černým tečkám.





A to je k dnešnímu postu vše! Přeji vám krásný zbytek dne. Doufám, že si letní dny užíváte, ať už u vody nebo doma na zahrádce! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov