NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 6/22/2020

Všem vám přeji pěkný den! Tentokrát jsem si udělala čas na nafocení veškerých věcí, které mám už dlouho doma a věděla jsem, že jsem vám je bohužel ještě neukázala. Někdy se mi to nahromadí, nějak se mi to nevejde do jednoho článku, sem tam něco koupím, odožím a než se dostanu k focení na blog, tak klidně uteče pár měsíců. Ještě jsem zapomněla nafotit nové botičky, ale ty bych vám stejně radši ukázala až v akci. Až je vytáhnu ven! V dnešním postu se můžete těšit na všelijaké hezké věci, od všeho něco. Začnu novým setem Daniel Wellington z nové kolekce Evergold. Kamarádka mi je sehnala a já jsem moc ráda, že už mám tuhle krásu doma. S tím náramkem vypadají úžasně, nevím proč, ale bez náramku se mi moc nelíbí, zvláštní. DW znám už dlouho, aktuálně mám už druhé hodinky této značky, jsou pevné, kvalitní a moc hezké. 





Pak tu mám gel na obočí Pomade Paradise Extatic od L'Oréal Paris. Líbí se mi, že je v balení (v uzávěru lahvičky) i štětec. Sice mám svých profesionálních štětců na líčení dost, ale když si beru kosmetiku někam s sebou a neberu všechny štětce, tak se opravdu hodí. Odstín jsem možná mohla vybrat světlejší!




I když swatch se zdá tmavý tak akorát. Jen já mám smůlu, že na mém obličeji i ten nejsvětlejší odstín působí černě. Vždycky mi to trvá, než si najdu ten svůj ideální odstín. 


Od L'Oréal Paris miluji ještě tyto gelové linky, je to už několikáté balení které mám. Nevysychají, vůbec, hodně dlouho vydrží. Zkoušela jsem hromadu značek, ale tyhle jsou vážně nejlepší. Dobré jsou i gelovky od Maybelline. Né vždy je třeba připlácet za kvalitu, v tomto případě určitě ne. 



A ještě se vrátím k obočí. Kdysi dávno jsem si koupila tuto kazetku Artdeco z kolekce My Brows, do které si jen dokupujete odstíny podle potřeby. Tato kolekce My Brows nabízí spoustu odstínů právě na obočí, ledové i teplé odstíny, vyberou si i ti nejnáročnější. Já mám ráda odstín číslo 8, jmenuje se Coffee.



Další produkt, který si objednávám pořád dokolečka je pudr Dermacol Invisible Fixing Powder, transparentní bílý odstín. Ale mají odstínů dost, pokud vám transparentní z nějakého důvodu nevyhovuje. V balení je i labutěnka, ale já mám raději spíš práci se štětcem. 



Tento štětec Essence z vánoční kolekce mám od kamarádky a teda stydím se, že vám ho ukazuju až teď! To je to o čem jsem mluvila, prostě mi to tu leží a nějak nění čas to nafotit. Ale do teď jsem ho nepoužila, abych vám ho neukazovala ušmudlaný! V rukojeti je tekutý fluid a třpytivé hvězdičky. Je boží, v tomhle Essence boduje. Mám v plánu vyzkoušet jejich kosmetiku, vyberu si nějaké produkty a jsem zvědavá jaké budou. Nikdy jsem tuhle značku pořádně netestovala, což by chtělo myslím samostatný článek. 



Ale pokud mám doporučit opravdu dobré štětce, tak jednoznačně BRUSHART. Připomínají mi vzhledem i kvalitou štětce Sigma, které jsou známé po celém světě a kdysi dávno, když se u nás nedalo skoro nic sehnat, patřily štětce Sigma mezi má největší přání. Teď už štětce Sigma mám samozřejmě doma, protože Notino má úplně všechno. A právě na Notinu jsem objevila štětce BRUSHART a používám je už pár let. Jsou to velice kvalitní a celkem levné štětce!



Posledně jsem vám doporučovala třpytivý olejíček Nuxe a myslím, že bych vám měla dát tip i na tento olej L'Oréal, Mythic Oil Huile Scintillante. Balení je skleněné, má rozprašovač a uvnitř je i kovová kulička, díky které dobře promícháte třpytky když si sednou na dno. 




Pokud máte v oblibě hodně voňavé krémy, tohle je to pravé. Stejně jako jejich mycí gely, i tyto krémy jsou hodně výrazné a sladce voní. Tu vůni bych přirovnala k jahodovému jogurtu! Konzistence je opravdu hustá a na těle je moc příjemný. Mám už druhé balení. Značka I love... je prostě královna vůní. 



A ještě něco málo ze světa módy. Nebo spíš z mé maličké šatny, kde mám svoje poklady. Minulý rok jsem si pořídila dvoje sluneční brýle Crullé a měla jsem je možná jednou venku, takžet tento rok jsem při vybalování měla dojem, že mám vlastně úplně nové brýle. Podobné mám i s dioptrickými skly. 


A tyto matné zlaté jsou sice ujeté, jsou zvláštní, ale na obličeji jsou perfektní. Také Crullé. 


V Praze se mi podařilo ulovit tento úžasný kousek z kolekce Puma X Selena Gomez. Myslím si, že z celé té kolekce je tohle to nejlepší. Není úžasná? 




A to je pro dnešek všechno! Doufám, že se vám dnešní nákupy a novinky líbí! Na příště se můžete určitě těšit, už teď vím, že bude na co koukat. Udělala jsem si radost menším dárečkem, tak se těším až dorazí. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov