ČERVENCOVÉ NÁKUPY

By Elizabeth Lore - 7/08/2020

Léto je v plném proudu a já si definitivně vybrala parfém pro letošní letní dny. Burberry Her je šíleně zajímavá vůně, která se nedá popsat. Ani jsem nedokázala určit jaký druh vůně to je, připomíná mi pánský parfém, ale je samozřejmě dámská, jen není úplně typická. Je to překvapivě květinová, ovocná vůně, ale ta kombinace je tak zvláštní, že její vůně není vůbec čitelná. Tváří této vůně je Cara Delevingne. 


Vrchní nóty 

maliny, jahody, višně, ostružiny, černý rybíz, citron, mandarinka

Střední nóty

jasmín, fialka

Spodní nóty

jantar, dřevité nóty, pačuli, vanilka, pižmo





Rovnou jsem si objednala sadu i s tělovým mlékem, ale asi ho šupnu do kabelky. Teď v létě se mažu pořád, když už nosím krátké sukně a šaty, nesnáším suché nohy s ruce. Nevím proč, ale letos jsem vážně sušinka. 


Čiště ze zvědavosti jsem sáhla i po této vůni Calvin Klein Truth. Je to květinová, dřevitá vůně. Podle recenzí velice oblíbená. 






Versace Bright Crystal je nádherná vůně, jedinečná a velice známá. Objednala jsem ji pro kamarádku k narozeninám, používá ji už dlouhé roky. Mám ráda její žlutou verzi, Yellow Diamond, je svěží s kombinací citronu a vanilky. Bright Crystal je velice osobitá a jelikož ji mám spojenou právě se svojí kamarádkou, tak ji nosit nemůžu. Každý má tu svou vyvolenou vůni. A já jsem člověk, který si spojuje parfémy s lidmi a vzpomínkami. 



The Rituals Of Sakura je voňavá růžová řada Rituals kosmetiky, kterou musí milovat každý. 



Teď tu mám něco z vlasové kosmetiky, moc jsem si oblíbila L'Oréal Professionnel. Vybrala jsem si řadu Resveratrol Vitamino Color pro udržení zářivé barvy. Líbí se mi, že jsou tyto masky i šampony krásně třpytivé. A hlavně výrazně voní, je to vůně, která se ve vlasech dlouho udrží. 






A právě řadu Absolut Repair nyní používám, tak jsem si objednala ještě tento olejíček, abych měla řadu kompletní. Olejíčky L'Oréal Professionnel jsou heboučké, hedvábné, vlasy vůbec nezatěžují. Nejsou to takové ty mastné oleje, které vám vlasy zamastí natolik, že si vlastně můžete jít vlasy umýt znovu. Mám je moc ráda, cenově jsou také ok. A opět mají výraznou krásnou vůni. 


Gumiček do vlasů není nikdy dost, já si po čase objednala zásobu gumiček v černé a bílé barvě. Tyto gumičky vlasy nelámou a necuchají se. Ani se netrhají jako klasické obyčejné gumičky. A když je roztáhnete, po chvíli se opět vrátí do původního stavu. 




A to je k dnešním nákupům a novinkám vše! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 





  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov