Moje oblíbené produkty

By Elizabeth Lore - 8/24/2020

Všem vám přeji pěkný den. Dnes vám chci ukázat svoje nové produkty, které jste ale určitě už párkrát na mém blogu museli vidět, možná tady nebo na Instagramu. Jsou to produkty, které objednávám pravidelně, protože je používám pořád dokolečka. Ráda si sice dělám radost novými parfémy a hlavně dekorativní kosmetikou, ale někdy je potřeba jednou za čas objednat všechno, co došlo, co se spotřebovalo a co je prostě potřeba pro takovou tu moji každodenní péči. Jsou to spíše praktické věci, ale určitě by se vám tyto tipy mohly hodit. Protože já sama jsem hledala dost dlouho to pravé, co mi vyhovuje nejvíce.


Vždycky když jdu od zubaře nebo dentální hygienistky, tak mám tendenci si objednat nějaké opravdu dobré pasty na zuby, něco nového a něco, co každý chválí. Zubní pastu MEDIBLANC Whitening, tuhletu červenou jsem zkoušela už jednou. Je to bělící zubní pasta, které zuby nijak nepoškodí a neobrousí. Při každém čištění odstraňuje zbarvení zubní skloviny, také během čištění uvolňuje dávky biologicky aktivních iontů, které mají zajistit dobrý stav a odolnost zubů. Dásně se mají lépe regenerovat a samozřejmě pak slibuje i svěží dech, ještě aby ne!

- zaceluje mikropraskliny a škrábance zubní skloviny
- chrání před zubním kazem
- odstraňuje ze zubů skvrny, zažloutlý odstín a navrací jim přirozenou bělost
- urychluje proces reminalizace zubů a zaceluje odkryté zubní kanálky
- snižuje citlivost zubů a obnovuje jejich strukturu i pod povrchem
- zabraňuje vysušování ústní dutiny a zlepšuje regenerační schopnost dásní
- je šetrná k ústní dutině díky nízké pěnivosti
- je vhodná i pro citlivé zuby (díky minimální míře obrušování při čištění zubů)
- snadno uvolňuje zubní plak a redukuje jej




A potom jsem si musela objednat i krásnou zubní pastu Marvis. Ta je tak nádherná a luxusní, tuhle pastu si člověk prostě musí dopřát. Opět jsem si vybrala bělící pastu, tedy Whitening Mint. Měla by pomoci s bojem proti zubním kazům, zubnímu kameni i plaku.

- jemně a účinně bělí zuby
- pomáhá předcházet zubním kazům
- snižuje riziko vzniku zubních kamenů i plaku
- dodává dlouhodobý komfortní pocit


Teď se dostáváme k péči o pleť a tělo. Tyto dva zázraky mám velice dobře otestované a díky nim se můžete vyhnout opravdu nepěkným jizvám nebo laseru. Já je používám dost speciálně, každý na něco jiného a každý v jiné fázi hojení. Krém Uriage jsem začala používat při svém posledním tetování, má být lepší než Bepanthen, protože prý nesežere pigment (v případě, že krém používáte právě na zahojení nového tetování). A od té doby jsem ho začala používat tak celkově. Každý měsíc, když se blíží mé dny, tak mi vyskočí něpěkné akné a pupínky jsem schopná bohužel dosti rozrýpat. Pak mám na obličeji červené stroupky, fleky, červené skvrny a jizvy, které tam prostě jsou a nemizí. Jednou mě napadlo zkusit si pleť mazat tímto reparativním krémem. Když to má zahojit jizvy nebo tetování, třeba to pomůže i na tyto červené fleky a jizvy po akné. No a fakt že jo, díky jednomu produktu za pár korun mám pleť jako dřív, ani jsem v to nedoufala. Už jsem si obvolávala kliniky kvůli ošetření laserem a nečekala jsem, že to tím krémem opravdu zachráním. Obzvlášť když já si na pleť nemůžu dát jen tak nějaký krém, protože i z krémů se mi dělají pupínky, když mi nesedí. Krém jsem používala krátce, ani to moc netrvalo a ta kůže se zahojila, hlavně zmizely ty hrozné červené skvrny. Pořád to vypadalo, že mám hroznou pleť, jen proto, že jsem měla na obličeji ty skvrny, flíčky a jizvičky. A Bi-Oil jsem začala používat na mazání čerstvých jizev, konkrétně po modelaci prsou. Zatím mám druhé balení a rozhodla jsem se ho používat i na strie a celkově pokožku na stehnech a bocích, kde se můžou strie objevit. Také je dobrý na mazání loktů, aby byly lokty hladké a hebké (na loktech máme myslím skoro všichni hrubší kůži a tento olej je v tomto případě super pomocník).





A potom tady mum tip na diva dobré osvědčené produkty, které neměním a nikdy nezkouším další nové značky, protože se zklamu nebo se bojím. Jsou to právě produkty, které sedí vyloženě mě, je možné, že vám sedí zase jiný typ či značka. Začnu asi deodorantem. Rexona, konkrétně tato tuhá Rexona pro bílé i černé oblečení je snad jediný deodorant, který mi nevadí a který mi vyhovuje na sto procent. Když si koupím kuličkový nebo ve spreji, tak jsem spocená jako nikdy. Dokonce mám pocit, že to i podporuje pocení, tedy v mém případě. Je fakt, že mám hodně citlivou pokožku a tak nemůžu používat kde co. A suché šampony jsou něco, co jsem si poslední rok zamilovala. Vím, že to je druh produktu, který je známý už nějakou dobu, ale já objedvila jeho kouzlo až teď. Batiste je super, tentokrát zkouším třešňový, už jen ten obal mi učaroval.





A to je k mým oblíbencům pro dnešek všechno. Doufám, že se vám některý tip bude hodit a přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov