Roztomilá kosmetika MAD BEAUTY

By Elizabeth Lore - 9/25/2020

Všem vám přeji hezký den! Málem bych vám zapomněla ukázat tyhle novinky od Mad Bauty. Nejsou to úplně novinky této značky, protože v nabídce jsou už nějakou dobu. Ale pro mě to novinky určitě jsou, jednoznačně. Značka Mad Beauty se mi hrozně moc líbila už nějakou dobu a dlouho jsem odolávala těmto krásným, lehce infantilním záležitostem, které prostě musím mít. A myslím, že nás je spousta, kdo přesně tohle potřebuje. Mají na svých produktech například i motivy z Disney pohádek. Kráska a zvíře, Sněhurka a další. Všem doporučuji prohlédnout si kompletní nabídku Mad Beauty. Mají dekorativní kosmetiku, spoustu věcí do koupele, krémy, šumivé bomby, mýdla, pleťové masky a spoustu dalších zajímavých věcí s roztomilými motivy. Koukala jsem na celkovou nabídku Mad Beauty a mají moc hezké banány do koupele, muffiny, lesky na rty, balzámy na rty, různé postavičky, no je toho hrozně moc!



Začnu tímto mlíčkem pro kočičku. Je to pěna do koupele, koupelový gel. Je extrémně hustý a z kapičky máte obří pěnu. Moc hezky voní, to je jasné! Tohleto mlíčko se jmenuje Disney The Aristocats Marie - pro milovníka koček jako já byla tohle jasná volba. Je inspirované koťátkem Marie z filmu The Aristocats.


Pak jsem si vybrala tuhle dózu s krémem a sprchovým gelem. V sadě je i houbička na koupání. A z dózy si udělám dózičku na vatové tampony k odličování. Do teď jsem ty tampony měla v květináči, ovšem tohleto bude lepší a estetičtější. Milk Chic s jahodou vůní, hydratační krém i gel. Dóza je kvalitní, pevná, není to tenký plast, je z tvrdého plastu, takže se opravdu dá použít jako doplněk do domácnosti podle vlastního uvážení. 


Malému jsem do školy vybrala dezinfekci na ruce s lamičkou. Není dokonalá? Sprej voní jako typická dezinfekce s nádechem vanilky, takže to nemá takový ten páchnoucí ocas, naopak to ve finále hezky voní.A navíc je dokonce hydratační! 







Asi nejvtipnější jsou tyhle vajíčka. Doma způsobily rozruch, malý z nich byl nadšený. Jsou to šumivé bomby do koupele. Balení obsahuje šest velkých vajec! Každé má jinou barvu, vůně je jahodová. Šumivé bomby do koupele máme doma ve velké zásobě, protože je používáme všichni a rozhodně nešetříme. Protože všechny věci do koupele si do vany nakážeme prostě vždycky. Bomby, gely, mléka, oleje, prostě všechno. A momentálně máme doma ještě novou sůl, o té ale až příště. 






Jak se vám takové produkty líbí? Objednáváte dětem vtipné věci do koupele nebo jinou hezkou kosmetiku? Můj malý miluje koupel stejně jako já, takže jsem ráda když pro něj seženu něco hezkého. Já jsem moc nadšená. Příště si objednám určitě nějaké hezké plátýnkové masky, něco málo z dekorativní kosmetiky a pak už budu snad maximálně spokojená. A samozřejmě vám dám info, jak jsem byla spokojená se samotnými produkty. Pro dnešek už to bude vše a já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov