Jaké jsou parfémy Tiffany & Co.?

By Elizabeth Lore - 9/08/2020

Všem vám přeji hezký den! Dnes to bude jen a jen o parfémech. Konkrétně o parfémech jedinečné značky Tiffany & Co. Šperkařská firma, která má v prodeji i krásné vůně. Já mám doma už dva parfémy. Jsou moc krásné. Možná už z mého blogu tu starší znáte. Před pár týdny jsem si objednala i druhou, novější vůni Tiffany & Co. Je v nádherném trkysovém tubusu. Tyrkysová barva je pro tuto značku typická, nepochybuji, že to všichni víte. Jen to balení je prostě nezaměnitelné a krásné. Pokud jde o šperky, Tiffany & Co. není to, co bych nutně potřebovala, ač jsou jejich šperky opravdu dechberoucí, to bez debaty. Ale své vytoužené šperky už ve své malé sbírce mám. Ovšem pokud jde o parfémy, tam je to jasné, musela jsem je mít! Tiffany blue je dokona,ý odstín tyrkysové, jednou jsem našla i podobný lak na nehty. První vůně Tiffany & Co. vznikly v 80. letech minulého století. Byla to květinová Tiffany for Women a kořenitá Tiffany for Men. Co se nezměnilo je zásada této značky - jejich parfémy mají vyvolat jedinečný pocit doteku drahého šperku na holé kůži. Proto jsou tyto parfémy vždy elegantní, exkluzivní a zachycují ty nejčistší esence.


Zatím vám neukážu parfém, který je v tubusu. Řekneme si nejprve něco málo o parfému, který mám doma už déle. Což je parfém, který má název prostě jen Tiffany & Co. Je to jemná květinová vůně, která je ale výrazná, jen tak vás nepřestane bavit. Je určena pro stylovou a romantickou ženu, což je myslím každá z nás. Protože my ženy jsme romantičky, no a styl máme všechny, protože každá má ten svůj, který se jí líbí nejvíce!



HLAVA bergamot, mandarinka, citron
SRDCE černý rybíz, broskev, růže, kosatec
ZÁKLAD pižmo, pačuli


Tato vůně byla uvedena na trh v roce 2017, kdy jsem si ji vlastně pořídila, myslím, že to bude už opravdu tři roky. Parfému mám několik, takže je mám opravdu na dlouhé roky. Některé vyplácám hned a některé si šetřím.



A toto je ta schovávaná vůně, moje nejnovější vůně Tiffany & Co., která se jmenuje Tiffany & Love. Doporučovala jsem ji na svém Instagramu před Valentýnem, hned jak jsem si jí všimla. Už jen ten název evokuje k tomu, aby každému muži došlo, že to je to pravé pro svou milovanou. Je to opravdu moc hezký dárek, už jen ten kouzelný tubus, celé to balení, propracovaný flakonek, je to nádherný kousek. A nebo si ho jednoduše pořídíte sama, jako já. Proč by taky ne, že?


Je to velice zajímavá květinová vůně s dřevitým závěrem. Tento parfém najdete i v pánské verzi a obě dvě tyto vůně (dámská i pánská) ztělesňují magnetismus lásky.




HLAVA grep, bazalka
SRDCE neroli
ZÁKLAD cedr, vetiver, sekvoje



A to je k mým Tiffany & Co. parfémům úplně vše. Nezapomeňte na výhodné Notino akce, dárky, poštovné zdarma k určitým produktům a tak dále. Vyplatí se si to pohlídat a podívat se na nabídku akcí. Přeji vám krásný a úspěšný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov