NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 9/17/2020

Všem vám přeji hezký den! Dnešní novinky jsou opravdu krásné, protože tady mám nový květinový box Grandflowers ve tvaru srdce s červenými květy. Na straně máme i iniciály našich jmen s mým přítelem a jednou si ho určitě dáme i na svatební stůl, protože to je perfektní romantická dekorace. A tyhle ručně dělané květinky z francouzského papíru jsou věčné. Ráda si ho dávám na stolek do obývacího pokoje, ráno je pak hned hezčí, když stůl zdobí nikdy nevadnoucí krásné květiny. 





 A na předchozích fotkách jste si mohli všimnout nového jablíčka. Po 9ti letech jsem si udělala radost a pořídila jsem si nový MacBook, opět je to MacBook Air, tentokrát s větší úhlopříčkou a se spoustou vychytávek. Doposud jsem měla klasicky šedý MacBook, no tentokrát jsem zvolila růžovou zlatou. 







Další novinky jsou do našeho domečku. Bytové vůně! Doma mám několik difuzérů s vonnými stébly. A byla potřeba objednat novou náplň, vybrala jsem tentokrát vanilku. Je opravdu výrazná, Millefiori je kvalitní značka bytových vůní. Mají i krásné difuzéry. Já si objednala právě novou náplň a do difuzérů i nová stébla. Difuzér je pak jako nový! Určitě to znáte, když se ta stébla časem zabarví, nasají tu náplň a už nevypadají tak hezky jako na začátku. I stébla je nutné čas od času vyměnit. Notino má skvělý výběr těchto tyčinek, najdete tam i ty kroucené nebo s různými aplikacemi. Lolita Lempicka má na vonných stéblech třeba motýlky! Jsou to takové sponky, přívěsky. Propracovanější a luxusnější snad nenajdete. 


Znáte vonné kartičky? Tahle je od mé oblíbené značky (nejen) bytových vůní Mr & Mrs Fragrance. Kartička se zavěsí na kliku dveří nebo i na šatní stojan, na šatní tyč. Já jsem měla štěstí, že jsem vybrala zrovna naši oblíbenou vůni, Comfort Woody, voní opravdu dokonale. 



Depilační pásky Veet jsem už vyzkoušela snad všechny. Tyto jsou ty největší, které se hodí na depilaci nohou například. Rozhodne není dobré aplikovat na stejné místo dvakrát po sobě, což se může omylem stát. Takže doporučuji hlídat a aplikovat přesně. Mám ale hodně citlivou pokožku, takže u mě je všechno problém. 


Samozřejmě i dekorativní kosmetika tady musí být, to nesmí chybět. Zásoba nových rtěnek a lesků na rty. Nobea je super značka, není drahá a má moc pěkné produkty na rty, já už jich mám momentálně šest a jsou opravdu perfektní, krásně voní, barvy perfektní, příjemné na rtech a skvěle kryjí. 


Ta zlatá je tedy Makeup Revolution, je to jedna z posledních nových rtěnek, které mám, tak jsem ji nechtěla opomenout. V poslední době (cirka rok) mám moc ráda hnědé rtěnky i lesky na rty. 


Tady už máme konečně značku Nobea. Konkrétně lesk na rty Nobea Satin LipGloss v odstínu xxx. Je to tmavý cihlový odstín a jemnými třpytkami. Krásně krémový, hutný a kryje maximálně. Není vůbec průhledný, vytvoří dobrou barvu na rtech. 



Nobea Colorful sada lesků na rty v odstínech  Blood Orange, Begonia Pink, Cupcake Pink a Chilli. Nejvíc se mi líbí odstín Chilli a Begonia, máte tu i swatche. 




A potom tu mám doplňky do domácnosti značky Philippi. Vybrala jsem si magnetickou propisku/pero na svůj PC stolek, protože propisky se u nás pořád ztrácí, večně se hádáme, kdo zase tu propisku sebral. A tak jsem si řekla, že tahle magnetická propiska vlastně vybízí k tomu, aby byla vrácena zpět do svého stojánku, protože se stejně akorát skutálí na zem, pokud ji někdo nevrátí na své místo do magnetického stojanu. Je dost nápadná a pochybuji, že se bude zase ztrácet, tak uvidíme.


A magnetické andělíčky jsem chtěla proto, že se mi žádné jiné magnetky ještě nezalíbily. Vždycky jsou kýčové, takové nápadné. Časem by mi na lednici začaly vadit. A právě tito andělíčci jsou ideální, vypadají krásně a hlavně ty magnety jsou dost silné a udrží i fotografie. Jednou jsem si koupila jiné deisgnérské magnety a ty sotva udržely obyčejný papír.




A to už je pro dnešek vše! Přeji vám krásný zbytek dne. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov