NOVINKY MAKE UP REVOLUTION

By Elizabeth Lore - 9/02/2020

Všem vám přeji hezký den, v dnešních novinkách vám chci ukázat rovnou několik produktů značky Makeup Revolution, které testuji zatím jen pár dnů, některé produky mám pro kamarádky. Ale spousta z nich je na jedničku a nepustím je z ruky. Dál poputují určitě laky na nehty, protože už nějakou dobu mám nehtovou modeláž a tak laky na nehty bohužel nevyužiji. Co ale využiji je péče o nehty a jejich okolí, tedy nehtové kůžičky. Vezmu to ale postupně, nebudu předbíhat. Začnu dekorativkou, protože dekorativní kosmetika je má nejoblíbenější. 


Prvním produktem, který vám chci dnes představit je kouzelná paletka Namaste, tedy celým názvem Forever Flawless Spirituality Namaste. Je rovnou několik druhů, několik paletek Forever Flawless Namaste s různými odstíny, tato je pod názvem Spirituality. Obsahuje matné a saténové stíny. Jsou tu magické zlaté odstíny, nadpozemské stříbrné odstíny a taky snové purpurové odstíny. Paletka je celá  taková ohnivá, díky oranžovým odstínům a krásným třpytkám. Nechybí tu ani mé oblíbené tělové odstíny a moc ráda používám cihlové barvičky, které tu jsou také. 



Potom tu mám olejíček na nehtovou kůžičku. Jmenuje se Nourish & Care Cuticle Oil. Jedná se o hydratační olejíček, který se nanáší pipetou, balený je ve skle, což se mi moc líbí. Je vyroben se stoprocentním mandlovým olejem, který je obohacený o vitamín E. Doporučuje se vždycky na noc vmasírovat jednu malou kapičku do nehtového lůžka, na závěr celé manikúry. Protože bez dokonalých kůžiček nikdy nebude dokonalá manikúra.




Potom tady mám Plump & Shine Gel Top Coat. Je to lak pro gelový vzhled nehtů. Nehtům zajistí výživu a hlavně opravdu vysoký lesk, díky kterému pak nehty působí jako gelové. Nehtům dává dokonce i výživu díky jojobovému extraktu. Používá se jako poslední vrstva, po lakování barevným lakem. Doporučuji přejet lehce lakem i hrany rtů. Naopak není dobré, aby lak stekl do stran nehtového lůžka, déle pak manikúra vydrží. 


A teď zpátky k dekorativce. Produkt, který mě asi nejvíc potěšil je transparentní gel na obočí. Řasenka která je průhledná a má obočí zafixovat. Já si kreslím obočím tužkou nebo pudrem na obočí. A je dobré chloupky obočí učesat, aby se netočily chloupky dolů během dne. Což se mi hodně stává na konci obočí. Dobré je na učesání i takzvané mýdlo na obočí, kterým se dají chloupky také velice dobře zafixovat. 



Dalším produktem je ultra tenká oční černá linka Super Flick Eyeliner, opravdu hodně černá. Díky flexibilnímu hrotu dokážete vytvořit dokonalou linku, silnou nebo teňoučkou. Dobré jsou i linky jen ty obrysové, kdy je linka vlastně nevyplněná, je jen tenký obrys kočičí linky. Kdybych si na tento tip vzpomněla při focení produktů, tak bych vám to nakreslila pro představu alespoň na svoji ruku. No budu doufat, že víte o čem mluvím. 



A poslední produkt, který vám chci doporučit je podkladová báze pod makeup Conceal & Fix Pore Perfecting. Tato báze perfektné zahladí póry a díky ní vytvoříte iluzi zcela hladké pokožky, na které bude makeup dokonale sedět a pleť bude krásně hladká. Bez čitelných pórů. Kromě toho tento primer podporuje i trvanlivost makeupu. 


A to je k dnešním produktum vše. Určitě si nenechte ujít akce, které Notino má pravidelně, včetně dárků a poštovným zdarma k určitým produktům nebo parfémům, protože se vyplatí. Přeji vám krásný zbytek dne. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov