Objevování nových vůní jablíček Nina Ricci

By Elizabeth Lore - 9/13/2020

Všem vám přeji hezký den! V dnešním postu se vám chci pochlubit s několika produkty, které jsem si chtěla už delší čas pořídit. Jsou tu jablíčka Nina Ricci (pozor, nepleťte si je s jablíčky DKNY). A potom tu mám něco málo od Rituals. Třpytivý olejíček Rituals jsem si chtěla pořídit už pěkně dlouho, vlastně od doby, co je vůbec v prodeji. Hned jak jsem ho objevila, tak jsem ho chtěla vyzkoušet. Tak konečně je doma. Ty třpytky v něm jsou opravdu ve velkém, olej je na těle moc příjemný a nijak výrazně nevoní. Třpytivých olejíčků mám doma několik od různých značek, doporučit můžu například ještě Nuxe, Dermacol nebo L'Oréal. Mrknětě na ně, mám je všechny vyzkoušené a jsou super. Ale zpátky k jablíčkům. Nedokázala jsem si vybrat jen jedno a tak tu mám obě dvě. Flakonky jsou nádherné, matné a kov je ve zlatém lesku, ty lístečky jsou precizně tvarované. Moc se mi ten flakonek líbí. 




Nina Ricci Les Sorbets de Bella

Letní parfémy mám moc ráda, snažím si je v létě co nejvíc užít a vždycky mě mrzí, když léto končí. No a právě proto je občas nosím i na podzim nebo v zimě. Kořeněné vůně ráda nemám, takže je bez ostychu nosím opravdu celoročně. 


HLAVA mandarinka, grapefruit, rebarbora, granátové jablko

SRDCE růže, fialka, Shiso

ZÁKLAD dřevité tóny



Nina Ricci Les Sorbets de Nina 

Květinová letní vůně, která je inspirovaná zmrzlinou Amorino. Stejně tak samozřejmě i ta předchozí, Les Sorbets de Bella. 


HLAVA citron, malina, mandarinka
SRDCE gardénie, jasmín
ZÁKLAD pralinka




O olejničku jsem se zcela neplánované rozepsala už v úvodu. Balený je ve skle, je i s krabičkou a myslím, že to je i pěkný dárek. Celkově produkty Rituals udělají myslím vždycky radost.






A tato tmavě červená řada je má asi nejoblíbenější. Celkově dle reakcí vás soudím, že je velmi oblíbená. Při poslední recenzi jste si ji hodně pochvalovali u mě na IG. Je to řada Ayurveda a voní jako růže, obsahuje mandlový olej, který miluji. 




A pro dnešek je to vše. Dnešní novinky obsahovaly mé oblíbené značky a produkty, které jsem si moc přála. Snad se vám dnešní tipy na nákup líbily a já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov