První vánoční dárky!

By Elizabeth Lore - 9/22/2020

 Vím, jsem blázen, ale věřte, že nejsem jediná. Právě teď se totiž dají dost dobře sehnat věci za dobrou cenu a nebo věci, které bych asi né zrovna snadno sháněla později. Každý rok je to stejné, návaly v obchodech, fronty a hrůza. Navíc, v době která nestala tento rok, situace kolem covidu je všelijaká, pořád se to mění. A já chci mít klid, že na Vánoce budu všechno mít nachystané. Našla jsem super kosmetiku pro děti, Tlapkovou patrolu miluje můj synovec, takže jsem bez váhání objednala a nebudu čekat až na prosinec, to dá rozum. A rovnou jsem si řekla, že mrknu i na další dárky, když už jsem v tom byla. 




Švagrová má ráda tuto vůni DKNY my NY, jednou jsem ji u ní viděla na stolečku. Už nějakou dobu jí dávám pravidelně jistý parfém od Karla Lagerfelda a tentokrát jsem si řekla, že udělám změnu. 

HLAVA galbanum, růžový pepř, malina

SRDCE egyptský jasmín, kořen kosatce, frézie

ZÁKLAD papuli, pižmo, absolutní vanilka, pravá ambra



Pro moji tchýni mám i její oblíbenou vůni. Tam si nedovolím riskovat, protože jsem doposud nevypozorovala, že by používala něco jiného. A vím, že nemá ráda sladké nebo ovocné vůně. Má ráda čisté jednoduché parfémy, tento by měl být její oblíbený. Opět se jedná o vůni DKNY, což je jen příjemná náhoda. 

HLAVA list fialky, vodka, citrusy

SRDCE lotos, orchidej, narcis

ZÁKLAD bříza, dřevité tóny



Můj přítel má doma dalo by se říct už slušnou sbírku vůní Mercedes-Benz. A pokud se nepletu, tohle je nejnovější vůně této značky. Sama jsem na ni byla moc zvědavá, takže jsem ráda, že ji mám na Vánoce nachystanou. Jmenuje se Benz Select. Ženám se prý z této vůně mají podlamovat kolena, tak uvidíme. Zatím nás žádná vůně MB nezklamala. 

HLAVA bergamot, černý rybíz

SRDCE mata, jablko

ZÁKLAD papuli, pižmo, ambroxan




A poslední dárek je Yankee Candle svíčka, jedinečná vůně Cherry Blossom, kterou jsem minulý rok nedokázala nikde sehnat. Moje kamarádka totiž má ráda hlavně tuto vůni a je to osobní dárek, podobně jako parfém, jen to musí být přímo tato vůně. Sice ji naposledy dostala k narozeninám, ale alespoň si ji nebude muset šetřit. A může je bez vyčítej pálit klidně každý den. A užívat si tu vůni. 


A co vy? Jste taky rádi připraveni, nebo to necháváte na poslední chvíli? Pár lidi kolem mě už první dárky má, tak jsem ráda, že nejsem jediná. Dárky mě baví, moc ráda vymýšlím pro každého to pravé a tak jsem ráda, když si je můžu všechny včas nashromáždit. Obzvlášť když dárky najdu za výhodnou cenu. Pro dnešek je to tedy vše a já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov