NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 10/12/2020

Znáte značku Makeup Obsession? Dnes vám chci ukázat tři produkty této značky, všechny jsou krásné, ale hlavně jsou veganské! V poslední době se zaměřuji na veganskou kosmetiku. Používám veganské produkty už spoustu let, ale v poslední době je jí kolem mě nějak víc a víc. 



Tato paletka očních stínů se jmenuje Life is a party. Obsahuje matné i perleťové odstíny v hezkých podzimních odstínech. Hodí se pro denní i noční líčení a dobře se kombinují, odstíny jsou si podobné a tak se dají krásně dohromady stínovat a spojit. Myslím, že se jí nemusí bát ani začátečník. 




Lesk na rty se jmenuje Feels. Doporučuji se na ně mrknout, je jich tam docela dost, různé druhy s různým finišem, tento je třpytivý. Rty hydratuje, zvláčňuje a slibuje dlouhotrvající efekt.



Od této značky tu mám i mlhu na pleť, podkladovou bázi, která dokonale vyhlazuje pleť a připraví ji na aplikaci makeupu. Voní jako moje oblíbené pivoňky, které mám i zde ve vzhledu mého blogu hned v úvodním banneru. Tato podkladová báze zvyšuje odolnost vašeho líčení, pleť osvěžuje a rozjasňuje a taky pomáhá předcházet dehydrataci pleti. Obsahuje kyselinu hylauronovou a je vhodná pro všechny typy pleti. Takový produkt mám úplně poprvé, nikdy jsem bázi ve spreji nepoužívala. Vždycky jsem v krémové konzistenci. 



Pravidelná zásoba Maybelline Affinitone makeupu, který doporučuji pořád a všude, každý už ho ode mě zná. S kamarádkami ho používáme skoro všechny, a dokonce i stejný odstín 24 Golden Belgie. 



Přiznám se, že ještě pořád jsem nepřestala chystat vánoční dárky a tak tu mám další tip i pro vás, květinový parfém Desigual Fresh Bloom. Je to dárková kazeta s malým psaníčkem (používat se dá jako kosmetická taštička, ale psaníčko je taky super možnost). Vůně je květinovo-ovocná a je určena pro moderní a optimistické ženy! 

HLAVA malina, mangostan

SRDCE jasmín samba, keltská růže

ZÁKLAD cedr, santalové dřevo





Už podruhé jsem pro synka objednala tyto relaxační a zklidňující soli do koupele s roztomilými zvířátky od značky Kneipp. Tyto soli regenerují pokožku, zvláčňují ji, zlepšují metabolismus pokožky a překrásně voní. Malý si je oblíbil a z nových solí měl velikou radost. Teď na podzim je to super věc, hezky se zahřát a užít si pohodovou koupel.





A pro sebe mám malou krémovou a roztomilou kuličku s růží od značky Greenum, konkrétně se jmenuje Amor. Má dodávat pokožce jemnost, relaxovat tělo i mysl a opravdu nádherně voní. Už se na ni těším!



A nakonec tu mám něco málo z bižuterie. Udělala jsem si po delší době radost a koupila jsem si malé růžové květinky do uší. A chlupaté kruhy, na podzim nebo zimu myslím super doplněk. A už se těším na reakce lidí. Dobrý rozruch způsobily v poslední době už moje chlupaté pantoflíčky. Mám takové věci moc ráda. 



A to je pro dnešek všechno, doufám, že se vám dnešní tipy líbily a přeji vám krásný zbytek podzimního dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov