DÁRKOVÉ KAZETY

By Elizabeth Lore - 1/06/2021

Všem vám přeji krásný den! Tak jak si užíváte dárečky po Vánocích? Já si svoje dárečky hrozně ráda prohlížím. Nedávno jsem je fotila na blog, hezky jsem si je naskládala na hromadu a užívala jsem si je. V tomhletom jsem pořád jako malá. Miluju dárečky a mám radost prostě ze všeho, z každé maličkosti. Kolikrát si věci ani nevybalím a jen se kochám, jsem hrozná! Dnes vám chci ukázat svoje dvě dárkové kazety z parfumérie Elnino



Paco Rabanne Lady Million

Krásná Lady Million, květinově-ovocná dokonalost, která se úžasně propojuje i s pánskou verzí tohoto parfému Paco Rabanne. Je to skvělá volba, pokud hledáte nějaké párové parfémy. Vedle sebe vypadají tyto dva kousky skvěle, zlatá cihlička pro muže a zlatý diamant pro dámy. V této dárkové kazetě se nechází parfém o obsahu 80ml a tělové mléko 100 ml. 


HLAVA neroli, amalfský citron, malina

SRDCE jasmín, květ afrického pomerančovníku, gardénie

ZÁKLAD pačuli, ambra, bílý med 

A pro zajímavost i složení pánské verze, One Million! Dřevitě-kořeněná vůně plná vášně a síly. Voní opravdu skvěle, je to velice přitažlivá vůně.


HLAVA grapefruit, máta, červená mandarinka

SRDCE skořice, růže, akord koření

ZÁKLAD ambra, kůže, dřevité tóny, indické pačuli







Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs je skvělý, Daisy patří mezi mé největší srdcovky. Je to vůně, která navždy zůstane tou mojí vyvolenou. Vím, že mnohdy pořád dokolečka omílám ty samé vůně, ale čas plyne a moje oblíbené vůně se moc nemění. Akorát přibývají další a další. V této kazetě se nachází parfém o obsahu 100 ml, menší flakónek do kabelky o obsahu 10 ml a tělové mléko o obsahu 75 ml. 

HLAVA lesní jahody, červený grapefruit, lístky fialky

SRDCE fialka, gardénie, jasmín

ZÁKLAD pižmo, vanilka, bílé dřevo
 




A to je pro dnešek už úplně všechno a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov